Під Києвом Alterra Group будує повністю автономний склад (ФОТО)

склад
Склад у Гостомелі. Фото: Alterra Group

Українська девелоперська компанія Alterra Group завершує будівництво нового складу Jam у селищі міського типу Гостомель, що знаходиться за 10 км від столиці. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Складський комплекс поєднуватиме в собі автономність та універсальність – на окремо відведеній закритій території буде власна трансформаторна підстанція, а також свердловина, автономна система опалення та продуманий паркінг.

Фото: Alterra Group

"Jam – це як приватний будинок на ринку, де переважають квартири у висотках, – каже менеджер із розвитку Alterra Group Олексій Шестак. –   Тут все твоє, власне, починаючи від паркування та закінчуючи можливістю налаштування під себе пропускного режиму. В основу проєкту ми заклали ідею універсальності, тому Jam має квадратну форму: 48 метрів завдовжки і 48 метрів завширшки. Усередині просто не існує вузьких або інших незручних місць – вся площа складу є повністю функціональним простором для зберігання, придатним як для стелажів, так і для холодильних камер вздовж стін, які залишать центром місце для зони комплектування".

Фото: Alterra Group

До інфраструктури Jam входитимуть: паркінг для десяти легкових та трьох вантажних авто, окрема зона для розвантаження, приміщення для персоналу охорони, система сигналізації та відеоспостереження. Керівною компанією буде Alterra Group, яка має багаторічний досвід у сфері управління нерухомістю.

Фото: Alterra Group

Комплекс площею 3600 м² розташований за 11 км від Окружної дороги та за 5 км від Варшавської траси. Як і попередні проекти Alterra Group, Jam відрізняється оригінальним дизайном, а колір зовнішньої обробки на фасаді схожий на ягідний джем, що зумовило назву комплексу.

Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю "під ключ". За 6 років діяльності у портфелі компанії налічується 36 об'єктів загальною площею 137-500 м². Серед них склади, торговельні та торговельно-розважальні центри, комерційні зони у житлових комплексах, торгові майданчики та окремі приміщення.

Інвестування в нерухомість — це вид примноження капіталу, який в Україні стабільно популярний, але найчастіше виглядає як інвестиція в житло, хоча це поле набагато ширше. Широкі можливості відкриваються при вкладеннях у складську нерухомість.

Нагадаємо, Alterra Group була офіційним партнером RAU Investment Forum 2021, який відвідало понад 300 осіб: власники та топ-менеджери компаній сфери роздрібної торгівлі, девелопменту, інвестори та представники влади.