Samsung відкрила в Україні свій офіційний інтернет-магазин: що буде з цінами

Магазин Samsung
Samsung пропонує безкоштовну доставку "Новою поштою". Фото: Depositphotos

Компанія Samsung відкрила в Україні свій офіційний інтернет-магазин і тепер обіцяє вигідні ціни на техніку та гаджети, а також акції від виробника. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Онлайн-магазин інтегрували до офіційного сайту компанії. На платформі представлено всю продукцію компанії. Там же вказані характеристики товарів, як і на сайтах ритейлерів, що спеціалізуються на продажу електроніки.

"Закономірним продовженням першого пункту є можливість придбати техніку безпосередньо від виробника. Компанія часто вводить акції та спеціальні пропозиції, в яких певні продукти можна придбати із суттєвою вигодою", — обіцяють у Samsung.

Крім того, на офіційному сайті українці зможуть придбати персональну та побутову електроніку із гарантією від виробника.

Система доставки від Samsung також особливо не відрізняється від інших онлайн-магазинів електроніки.

При цьому компанія пропонує безкоштовну доставку "Новою поштою". Покупки можна сплатити на сайті кредитними картками Visa або MasterCard, а також через сервіси Google Pay та Apple Pay, а суми до 50 тисяч гривень – карткою або готівкою при отриманні замовленого товару.

Samsung пропонує розстрочку. Покупці зможуть оформити виплату частин через три банки: ПриватБанк, Monobank або Альфа-Банк.