Google запускає бета-версію ігор для Android на комп'ютерах з Windows

Google запускає бета-версію ігор для Android на комп'ютерах з Windows
Програма Google Play Games буде доступна як на Windows 10, так і на пізніших версіях. Фото: Depositphotos

Google запускає бета-версію програми, яка переносить ігри Android на ПК з Windows. Поки що Google Play Games буде доступний у Гонконгу, Південній Кореї та на Тайвані. Про це повідомляє видання The Verge.

Нова програма від Google дозволить власникам комп'ютерів з Windows грати в популярні ігри для Android, такі як Mobile Legends, Summoners War, State of Survival та Three Kingdoms Tactics.

Google обіцяє "стабільні з'єднання між телефоном, планшетом, Chromebook та ПК з Windows під час ігор". Тобто користувач зможете відновлювати ігри між декількома пристроями.

"Гравці можуть переглядати, завантажувати та грати у свої улюблені мобільні ігри на своїх ПК, відчуваючи переваги великих екранів. Не буде втрачатися прогрес або досягнення в грі при перемиканні між пристроями", - додав менеджер з продуктів Google Play Games Арджун Дайал.

Google лише в грудні оголосила про свої плани щодо перенесення ігор для Android на ПК, але ще невідомо, яку технологію компанія використовує.

Примітно, що оголошення Google з'явилося через місяць після того, як Microsoft розпочала тестування програм Android на ПК з Windows 11.

Фото: Depositphotos