5 причин, чому за вищою освітою треба їхати до США

5 причин, чому за вищою освітою треба їхати до США
США — один з найпопулярніших напрямків для отримання вищої освіти в цілому світі. Що варто знати про переваги навчання в цій країні
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Навчання за кордоном в американському університеті дозволить забезпечити безцінне академічне, професійне та особистісне зростання та відкриє нескінченну кількість кар"єрних можливостей після закінчення навчання.

Багато найпрестижніших університетів світу — американські

Однією з головних причин, чому студенти обирають навчання в Сполучених Штатах Америки, є репутація країни та її програм вищої освіти. Серед 50 найкращих університетів світу приблизно половина — американські. Серед інших вузів світу їх вирізняють невеликі розміри класів, викладачі високого профілю, передові технології та можливості досліджень. Отримати диплом в одній з найкращих світових систем вищої освіти — значить мати глибокі знання та чудові засади для старту кар'єри.

Вивчати можна все, що заманеться

Якщо ви хочете вивчати комп"ютерні науки та стати ще одним генієм техніки; здобути ступінь інженера та створювати інноваційні рішення — в США кожен стане фахівцем у своїй галузі. Найпопулярнішими науковими ступенями є політичні науки, міжнародні відносини, медичні науки та психологія. Загалом, США — це центр наукового прогресу, тому там можна вивчати все: від класичної музики до української мови.

Можливість стати учасником новаторських досліджень

Сполучені Штати є лідером у багатьох технологічних галузях та дослідженнях, отримуючи величезне фінансування та пропонуючи підтримку міжнародним аспірантам. В університетах, таких, наприклад, як MIT, студенти можуть приєднуватися до вже працюючих або ж самостійно ініціювати дослідницькі проекти з оплати академічних кредитів, а їхні роботи часто публікуються, що призводить до патентних заявок або до створення успішних стартап-компаній.

В університетах Америки не просто корпуси — кампуси в яких вирує життя

Університетські кампуси в США мають своє власне життя, вони схожі на маленькі студентські містечка і заохочують студентів до активного соціального життя. Навіть якщо ви не зможете там мешкати, було б прикро не відчути життя у справжньому американському кампусі.

Шлях до самойстійності

Люди, які взяли на себе ініціативу жити та навчатися за межами своєї країни, більш мотивовані та незалежні, ніж ті, хто ніколи не жив за кордоном. Окрім відмінних навичок англійської мови, ваш час перебування у США допоможе стати більш відкритим, впевненим, комунікабельним та завжди готовим до будь-якого виклику..

Також, після навчання, Ви не тільки зможете вирішувати задачі, що пов"язані з вашою спеціальністю, а й загальні проблеми, наприклад, на що витратити вільний час, яким курсам надати пріоритет, як розпланувати свій бюджет. Іноді Вам може не вистачити часу і на підробітку, і на навчання. Цю проблему частково вирішують американські студенти за допомогою різних сервісів, таких як papernow.org.