Регіональна Газова Компанія засуджує дії радикалів у Кривому Розі

Регіональна Газова Компанія засуджує дії радикалів у Кривому Розі
Регіональна Газова Компанія засуджує дії радикалів, ставлять під загрозу стабільне газопостачання для майже мільйонного міста — Кривий Ріг

Агресивні особи в балаклавах підпалюють, захоплюють приміщення Криворіжгазу, помешкання працівників компанії та трощать їхнє майно. Своїми діями вони дестабілізують газопостачання для всіх мешканців Кривого Рогу.  Такі дії не вирішать проблему із теплопостачанням у Кривому Розі, а ще більше розхитають ситуацію. Закликаємо всі сторони до вирішення питання із забезпеченням міста теплом лише в межах правового поля.

Нагадаємо із п"ятниці у Кривому Розі частина мешканців залишилося без тепла. НАК "Нафтогаз України" не виділив обсягів блакитного палива для місцевого теплогенеручого підприємства "Теплоцентраль". Представники газорозподільної компанії  "Криворіжгаз" намагаються третій день донести до людей справжні причини відсутності тепла.


Довідка: Регіональна Газова Компанія — сервісна компанія, що надає послуги з фінансового, юридичного, технологічного консалтингу. Клієнтами компанії є постачальники газу в 16 регіонах країни, а також 19 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебуває понад 200 тис км газопроводів і 8 млн побутових споживачів газу.