На основі найновішої Android: OnePlus запустила відкрите тестування OxygenOS 14

OnePlus 11, смартфон
Спершу операційну систему можна буде протестувати на OnePlus 11. Фото: OnePlus

Компанія OnePlus запустила відкрите бета-тестування операційної системи OxygenOS 14, яка створена на базі Android 14. Першими її можуть випробувати власники флагмана OnePlus 11, пише GSMArena.

Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Ще в травні бета-версія Android 14 для OnePlus 11 стала доступна розробникам, які могли протестувати свої програми на ОС. А тепер усі власники флагману, які перебувають у Північній Америці та Індії, отримали можливість дослідити оболонку OnePlus на основі цієї системи.

Кількість місць для тестування, яке розпочнеться найближчим часом, обмежена пʼятьма тисячами осіб.

OnePlus зазначає, що система отримала наступні зміни:

  • покращення роботи системи дозволів, пов'язаних із фото та відео;
  • підвищення стабільності системи та плавності анімацій, а також прискорення запуску додатків;
  • оновлення візуального стилю Aquamorphic Design з "більш природним, ніжнішим і чіткішим стилем кольорів";
  • оновлення звуків системних повідомлень та рінгтонів;
  • додано віджет Always-On Display, який візуалізує скорочення обсягу викидів вуглекислого газу за рахунок того, що користувач ходить пішки, а не їздить на машині. 

Компанія попередила, що тестові зборки включають помилки та відрізняються нестабільністю роботи. Але існує механізм для повернення на OxygenOS 13.1. 

Раніше OnePlus оголосила, що стабільна версія OxygenOS 14 буде випущена 25 вересня. Однак GSMArena зауважує, що Google ще не реалізувала стабільну Android 14, і, за чутками, це відбудеться лише 4 жовтня, після представлення серії Pixel 8.