Tarantino family переходить під контроль та управління німецького бізнесмена

Tarantino family переходить під контроль та управління німецького бізнесмена

З 1 жовтня 2022 року операційною діяльністю сім’ї Tarantino family управлятиме німець Флоріан Боллен, ініціатор створення німецького крафтового пива. Деталі угоди не розголошуються.

Про це повідомляється на офіційному сайті мережі.  

Бізнесмен володіє трьома закладами у Лондоні (Великобританія)  та традиційною крафтовою пивоварнею  KRAFT Brewery.

В планах пана Болена відкриття кількох громадських пивних закладів у Києві. Деталі угоди не розголошуються.

"Рівень ресторанної культури в Україні є неймовірно високий. Початок роботи в Києві стане чудовим підтвердженням нашої віри в перемогу українців і гарним прикладом для більшої кількості європейських інвесторів", — прокоментував новину Флоріан Боллен. 

Засновник та співвласник Tarantino family Дмитро Федотенков, з січня 2022 року працює над новим ресторанним проектом у Відні (Австрія).

Сім'я ресторанів Tarantino family налічує 28 ресторанів та 12 брендів, в яких працюють близько 3000 українців.

Tarantino family – не є юридичною особою - це назва відомої програми лояльності для постійних гостей київських ресторанів. Ресторани належать різним власникам, але об’єднані ідеєю розвивати в столиці України культуру  смачної їжі та приємного відпочинку.

Під брендом Tarantino family працюють заклади італійської, американської, японської, української та грузинської кухні.

З початку вторгнення Росії до України ресторани мережі Tarantino family самотужки годували військових ЗСУ, бійців тероборони, волонтерів та звичайних громадян, які опинились у скрутному становищі. Ресторатори приготували понад 1 млн обідів на суму понад 25 млн. гривень.