Укрсоцбанк здійснюватиме виплату гарантованих сум відшкодування вкладникам Трансбанка

АКБ «Укрсоцбанк» з 15 квітня до 02 червня 2010 року здійснюватиме виплату гарантованих сум відшкодування вкладникам АКБ «Трансбанк». Про це повідомила прес-служба банку
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

проводитимуться в рамках співпраці між АКБ "Укрсоцбанк" та Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. Відшкодування від Фонду зможуть отримати всі вкладники АКБ "Трансбанк" в будь-якому відділення АКБ "Укрсоцбанк". Для отримання своїх коштів зазначеним вкладникам потрібно звернутися до будь-якого відділення АКБ "Укрсоцбанк".

Також у період до 31 грудня 2010 року, АКБ "Укрсоцбанк" продовжує здійснювати виплату гарантованих сум відшкодувань вкладникам  АБ «Банк регіонального розвитку», ВАТ «Європейський банк розвитку та заощаджень», ВАТ «АКБ Одеса-банк», ВАТ КБ «Причорномор’я», ВАТ КБ «Національний стандарт» та АКБ «Європейський», АКБ «Східно-Європейський банк», КБ «Українська фінансова група»за індивідуальними зверненнями до Фонду.

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладник повинен пред’явити паспорт та довідку органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи – платника податку.

Додаткову інформацію розміщено на сайті Фонду за адресою: http://www.fg.org.ua/.

Для вкладників, які отримали відшкодування за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб діє спеціальна пропозиція – при розміщенні вкладу в АКБ «Укрсоцбанк»  на будь-який термін (окрім вкладу «Тижневий» та «Ощадний»), відсоткова ставка підвищується на 0,5% в грн. та на 0,3% в іноземній валюті.

ДОВІДКА

АКБ «Укрсоцбанк», що входить до групи найбільших банків України, заснований у вересні 1990 року. Персонал банку налічує понад 9 тис. осіб.

Станом на 1 січня 2010 року:

кредитний портфель — 40,545 млрд. грн.

чисті активи — 43,410 млрд. грн.

обсяг коштів юридичних осіб на строкових і поточних рахунках — 4,671 млрд. грн.

обсяг коштів фізичних осіб — 7,669 млрд. грн. капітал — 6,028 млрд. грн.

чистий прибуток банку — 127 млн. грн.

23 січня 2008 UniCredit Group завершила купівлю 94,2% загального випущеного акціонерного капіталу Укрсоцбанку у групи інвесторів, яких представляла міжнародна інвестиційна консалтингова компанія EastOne (продавець з боку акціонерів) через Bank Austria, який входить до Групи і є відповідальним за комерційну банківську діяльність у країнах Центральної та Східної Європи.