Говорили про посилення. Данілов розповів подробиці засідання Ставки щодо Бахмута

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: Офіс президента
Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

Наразі Бахмут Донецької області є найгарячішою точкою фронту, однак про оточення міста не йдеться. Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки й оборони Олексій Данілов, коментуючи сьогоднішнє засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Він розповів, що члени Ставки обговорювали, як посилити цей напрямок.

"На сьогодні про оточення Бахмуту не йдеться. Розуміємо, що ситуація не проста й тому приймаються колективні рішення, що робити на тому чи іншому напрямку, в який спосіб посилювати цей напрямок. І такі питання на Ставці постійно проговорюються. Сьогодні щонайменше півтори години було обговорення усіх нюансів", – сказав Данілов.

Секретар РНБО додав, що на бахмутському напрямку відбувається стримування агресора і якби Бахмут не тримався, "зовсім в інших містах відбувалася б сьогодні оборона нашої країни".

Нагадаємо, що 6 березня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. В Офісі президента повідомили, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський висловилися за продовження оборони Бахмута.