В Україні запустили чатбот з питань евакуації та надання гумдопомоги

В Україні запустили чатбот з питань евакуації та надання гумдопомоги

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України запустило чатбот для звернень українців, які потребують евакуації чи гуманітарної допомоги.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що чат-ботом Minre_1548_Help_Bot також зможуть скористатися примусово депортовані до РФ або інших країн громадяни України, які хочуть повернутись на Батьківщину.

Крім того, у Мінреінтеграції працює над організацією безкоштовного гуманітарного евакуаційного маршруту для примусово вивезених до РФ українців за напрямом Естонія – Латвія – Литва – Польща.

У відомстві також зазначили, що продовжують координувати евакуацію населення з територій, де ведуться бойові дії, тимчасово окупованих та деокупованих територій.

У відомстві нагадали, що гаряча лінія Мінреінтеграції з кризових питань 15-48 працює у режимі 24/7. Також можна звернутися через мобільні застосунки WhatsUpp/Telegram/Viber за номером +38(096) 0788433.

Зазначимо, Херсонська обласна військова адміністрація закликає мешканців деокупованих населених пунктів регіону евакуюватися на зимовий період.