Стартувало онлайн-голосування за відео про підприємців Східної України

Стартувало онлайн-голосування за відео про підприємців Східної України
Ми об’єднали 12 мотиваційних роликів про підприємців з Донеччини, Луганщини та Азовського узбережжя Запорізької області під назвою "Великі історії малого бізнесу" і прагнемо, аби вони надихнули і вас на нові ідеї та рішення. Дивіться і голосуйте
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

"Великі історії малого бізнесу 2019" - це 12  мотиваційних роликів про підприємців з Донеччини, Луганщини та Азовського узбережжя Запорізької області.

Частина з них — переселенці, котрі залишили свої домівки та з нуля створили власну справу: хтось продає авторські ляльки, хтось заснував школу робототехніки, а хтось відкрив веломайстерню. Майже всі вони колись отримали грант від Програми ООН із відновлення та розбудови миру на розвиток свого бізнесу.

Онлайн-голосування "Великі історії малого бізнесу" —  тут

Завдяки підтримці міжнародних партнерів, з 2015 року Програма надає гранти на започаткування або розвиток власної справи. Більшість грантерів — зі Сходу України.

За цей час було підтримано близько 650 бізнесів та створено понад 3 000 робочих місць у Донецькій, Луганській, Запорізькій та інших областях України.

Кампанію запускають, щоб надихнути інших створювати власну справу та показати людей, які, попри труднощі, створили бізнес, надають робочі місця та розвивають регіон.

Автори відеороликів — молоді рекламісти та режисери, які особисто відвідали 12 підприємств у Донецькій, Луганській та Запорізькій областях і зафільмували історії місцевих супергероїв.

Кампанія "Великі історії малого бізнесу" реалізується Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії. Партнер проєкту — фестиваль соцреклами Molodiya Festival.

Голосування триватиме до 20 грудня 2019 року включно.

За кожного учасника можна проголосувати один раз на день з однієї IP-адреси.

Авторів найпопулярніших відеосюжетів очікують грошові винагороди: 1 місце — 25 000 грн, 2 місце — 15 000 грн і 3 місце — 10 000 грн.