В окупованому Бердянську на бік ворога не перейшов жоден представник місцевої влади

В окупованому Бердянську на бік ворога не перейшов жоден представник місцевої влади

В окупованому росіянами Бердянську Запорізької області жоден керівник місцевих органів влади, бюджетних установ чи комунальних підприємств не перейшов на бік окупантів.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

За даними офіційної міської влади курортного міста, у Бердянську не перейшов на бік окупанта жоден керівник бюджетної установи чи комунального підприємства.

Жоден з керівників міської влади не працює у так званій "мерії міста".

Фейкова "нова влада" складається з двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших спеціалістів "широкого профілю".

"Депутати міської ради, за неможливості працювати сесійно та приймати рішення, працюють як волонтери. Ми знаємо, чим займається кожен представник бердянської влади. У нас до більшості з них питань немає. Невідомо, чим займається один депутат міської ради від ОПЗЖ. Оцінку його діям нададуть відповідні органи", — йдеться у повідомленні міської влади.

Нагадаємо, колаборант Олександр Сауленко, якого окупаційні війська призначили "мером" Бердянська, раніше був засуджений за педофілію.

"Заступником" голови окупаційної адміністрації міста призначили двірника, а "керівником" РАГСу — прибиральницю.

Станом на 4 травня у Бердянську немає мобільного зв'язку та інтернету вже 3 дні.

Нагадаємо, російські окупанти зайшли до Бердянська 27 лютого. З того часу місто живе в умовах окупації.

Як повідомляють місцеві жителі, російські війська вимагають від місцевих підприємців платити 30% прибутку за можливість працювати. Такі вимоги окупанти висувають і в інших містах Запорізької області: Мелітополі, Енергодарі, Токмаку.