"Хоч до Марсу": Подоляк відреагував на плани окупантів приєднати Херсонську область до РФ без "референдуму"

"Хоч до Марсу": Подоляк відреагував на плани окупантів приєднати Херсонську область до РФ без "референдуму"

Призначена РФ "влада" Херсонської області хоче приєднати регіон до Росії без "референдуму". У Києві заявили, що звільнять Херсон, які б ігри слів не вигадували окупанти, а у Москві шукають "юридичне обґрунтування окупації".

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Радник голови ОП Михайло Подоляк відреагував на заяву окупаційних "влад" Херсонської області про намір приєднати регіон до Росії.

"Єдине звернення, яке можуть готувати "гауляйтери" Херсонської області - прохання про помилування після вироку суду. Окупанти можуть просити приєднатися хоч до складу Марса, хоч до Юпітера. Українська армія звільнить Херсон, які б ігри слів не вигадували окупанти", - написав він у Twitter.

Зазначимо, призначений російськими окупантами "заступник голови військово-цивільної адміністрації" Херсонської області Кирило Стремоусов заявив, що жодних "референдумів" проводити не планують, а звернуться до лідера країни-агресора Росії з проханням включити регіон до складу РФ.

У свою чергу прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що "бути чи не бути такому зверненню повинні вирішувати жителі Херсонської області".

Він зазначив, що у країні-агресорі мають знайти юридичне обґрунтування окупації, щоб рішення було "абсолютно легітимним".

Нагадаємо, на думку радника керівника Офісу президента Олексія Арестовича , Україна має всі шанси після отримання західного озброєння перейти в контрнаступ і завдати воєнної поразки РФ.