Результати голосування у ренкінгу соціальних ініціатив "Відповідальна країна"

Ренкінг соціальних ініціатив "Відповідальна країна": результати голосування

Топове видання про марктеинг та комунікації MMR спільно з ресурсом delo.ua відзначили завершення 2022 року спецпроєктом "Відповідальна країна". Це альманах соціальних та благодійних проєктів бізнесу, найкращих кейсів та експертних думок щодо розвитку напряму корпоративно соціальної відповідальності. 

В ренкінг було подано понад 80 проєктів в декількох номінаціях. Кожен охочий мав змогу проголосувати за найбільш значимі на його погляд проєкти. Нижче ми ми публікуємо по три ініціативи в кожній номінації (крім однієї), що набрали найбільшу кількість голосів. 

Всі проєкти ренкінгу можна побачити на сторінці спецпроєкту "Відповідальна країна".

"Відповідальна країна" - це не рейтинг найкращих, адже в благочинних проєктах не можна визначити хто кращий, а хто гірший. "Відповідальна країна" - це наша вдячність бізнесу за його відданість, небайдужість, безмежне бажання допомагати та підтримувати.

Відповідальний партнер проєкту — FAVBET

Номінація №1 "Переможці в номінації "Бізнес на допомогу ЗСУ"" Номінація №2 "Переможець в номінації "Підтримка спорту та фізичної культури"" Номінація №3 "Переможці в номінації "Підтримка дітей та молоді"" Номінація №4 "Переможці в номінації "Підтримка освіти та культури"" Номінація №5 "Переможці в номінації "Співпраця бізнесу та благодійних фондів"" Номінація №6 "Переможці в номінації "Корпоративне волонтерство"" Номінація №7 "Переможці в номінації "Корпоративний благодійний фонд"" Номінація №8 "Переможці в номінації "Власні проєкти благодійних фондів"" Номінація №9 "Переможці в номінації "Співпраця бізнесу та держави""
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "БІЗНЕС НА ДОПОМОГУ ЗСУ"
ПЕРЕМОЖЕЦЬ В НОМІНАЦІЇ "ПІДТРИМКА СПОРТУ ТА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ"
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "ПІДТРИМКА ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ"
Sigma Software: Star for Life
Категорія:
Sigma Software: Star for Life
Sigma Software: Star for Life

Star for Life Ukraine має на меті навчання ІТ навичкам школярів, а також підтримку їх ментального здоров’я. Проєкт розпочався з двох ініціатив: літнього табору для навчання дітей основам програмування, комп’ютерної лабораторії у Трускавці для забезпечення позашкільної освіти у місцях проживання ВПО.

SOCAR Energy Ukraine: «Аптечка для школярів»
Категорія:
SOCAR Energy Ukraine: «Аптечка для школярів»

Зібрано 1 млн грн та придбано більше 500 аптечок для 12 українських шкіл. Аптечки містять інструкції, підготовлені в межах ініціативи Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров’я. Партнер проєкту – dobro.ua. Експертна підтримка – МОН України.

ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "ПІДТРИМКА ОСВІТИ ТА КУЛЬТУРИ"
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "СПІВПРАЦЯ БІЗНЕСУ ТА БЛАГОДІЙНИХ ФОНДІВ"
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "КОРПОРАТИВНЕ ВОЛОНТЕРСТВО"
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "КОРПОРАТИВНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД"
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "ВЛАСНІ ПРОЄКТИ БЛАГОДІЙНИХ ФОНДІВ"
ПЕРЕМОЖЦІ В НОМІНАЦІЇ "СПІВПРАЦЯ БІЗНЕСУ ТА ДЕРЖАВИ"