Logitech G PRO X серія. Інновації та технології для максимального ігрового досвіду

Logitech G PRO X серія. Інновації та технології для максимального ігрового досвіду

Серія Logitech G Рro Х розроблена для гри на професійному рівні. Найсучасніші технології та визначні характеристики забезпечують користувачам точність, швидкість та витривалість, необхідні для перемоги в іграх. В асортименті Logitech G є все те, що потрібно професіоналам, які цінують комфорт.

Технологічні інновації

Logitech G PRO X серія пропонує ігрові пристрої з покращеним функціоналом для професіоналів кіберспорту. Продукція протестована найкращими професійними гравцями світу, які вже впевнились у якості та багатофункціональності цих пристроїв. Серед технологічних інновацій, які пропонуються гравцям:

1. Бездротова технологія LIGHTSPEED. Серія Logitech G PRO X включає різноманітні високопродуктивні пристрої, спроектовані для геймерів та професіоналів. Для професійних гравців обрив дроту може виявитися фатальним. Використання дротів забезпечує дискомфорт та відвертає увагу в процесі гри. Саме тому ми використовуємо інноваційну бездротову технологію, яка дозволяє забути про затримки при передачі даних, про обриви з’єднання і необхідність заміни елементів живлення.

2. Оптимізований датчик. Миші мають оптимізований датчик і розроблені спеціально для геймінгу, відрізняється високою точністю та швидкістю відгуку. Пристрій має легку конструкцію, програмовані кнопки та високошвидкісний сенсор. Ігровий датчик нового покоління вважається найбільш сучасними на сьогодні. У мишках використовується оптимізований датчик HERO 25К, здатний без найменшої затримки відстежувати рухи на скаженій швидкості. Пристрої мають легку конструкцію та довгий термін служби батареї.

3. Ергономічність. Всі різновиди комп’ютерної периферії є компактними та зручними. Вони мають зручну форму, вагу, забезпечують легкість у використанні. При цьому руки не втомлюються при роботі.  

4. Високоякісний звук та чіткість комунікації. Ви можете використовувати гарнітуру  як звичайні навушники або зі спеціальним мікрофоном для комунікації під час гри. Всі гарнітури мають чіткий звук, що є важливим в процесі гри та комунікації.

Унікальні функції

Однією з унікальних функцій продуктів Logitech G є RGB-підсвітка. Обирайте потрібний колір із багатої палітри відтінків. Крім того, технологія LIGHTSYNC передбачає включення ефектів підсвічування у відповідь на події гри, візуалізацію звуку, зчитування зображення з екрану та відповідну зміну кольору підсвічування та інші функції.

Дизайн

Дизайн продуктів Logitech G відомий своєю ергономічністю, функціональністю, сучасністю. Компанія стежить за тенденціями в галузі електроніки та інноваціями у дизайні, щоб створювати високоякісні продукти для широкого спектру користувачів. Серед найпопулярніших моделей:

  1. PRO X TKL. Lightspeed ігрова клавіатура, яка поєднує в собі надійність та високу продуктивність технології LIGHTSPEED у бездротовому форматі, спеціально розробленому для найвищого рівня змагань.
  2. PRO X SUPERLIGHT 2. Бездротова ігрова миша створена спеціально для перемоги в чемпіонатах. Вона є компактною та важить всього 60 г.
  3. PRO X 2 LIGHTSPEED. Бездротова ігрова гарнітура з технологією LIGHTSPEED пропонує звук на рівні професіоналів та створює неймовірний комфорт для найвищого рівня змагань. 

Logitech G PRO X серія - це професійна продукція, яка перевірена професіоналами. Вона забезпечує зручність, комфорт та подальші результаті у грі.

Висновок

Logitech G PRO X серія – це серія продуктів, яка поєднує в собі компактність та ергономічність, функціональність, інноваційність та ідеально підходить для професійних геймерів, професіоналів та тих, хто цінує комфорт і сучасність.