ФОПи вирішили брати Раду штурмом, почалися сутички з силовиками (ВІДЕО)

ФОПи вирішили брати Раду штурмом, почалися сутички з силовиками (ВІДЕО)
Мирний мітинг підприємців переріс у сутички із правоохоронцями. Фото: Vesti

Акція "SaveФОП" біля будівлі Верховної Ради почала виходити з-під контролю. Підприємці вирішили штурмувати парламент, але правоохоронці дали відсіч мітингувальникам.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Усі входи та виходи будівлі Ради закриті охороною на замок, повідомляє PavlovskyNews.

Відомо, що поліція затримала близько 20 учасників мітингу. Сутички ФОПів із силовиками призвели до того, що правоохоронці перейшли у наступ, намагаючись штурмувати сцену протестувальників.

За інформацією видання Vesti, один із протестувальників знепритомнів і так і не прийшов до тями після надання медичної допомоги.

Чоловік постраждав під час сутичок під будинком парламенту. Фото: Vesti

Підприємці вимагають ухвалення законопроекту №5866, який передбачає відстрочку запровадження обов'язкового використання малим бізнесом реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року всі українські ФОП зобов'язані працювати з касовими апаратами. Днями голова податкового та митного комітету Верховної Ради України Данило Гетманцев зі словами "реформа відбулася" заявив, що скасування обов'язкового використання касових апаратів ФОП неможливе.

Раніше мітинги біля Ради організовували малі підприємці, які також вимагали відстрочення введення касових апаратів на рік.