Російські агресори обстріляли Яворівський полігон, загинуло 35 людей, 134 поранено

Російські агресори обстріляли Яворівський полігон, загинуло 35 людей, 134 поранено
Яворівський військовий полігон. Фото: Facebook/Сухопутні війська ЗСУ

Сьогодні вранці, 13 березня, у Львові російські агресори завдали ракетного удару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, який більше відомий як Яворівський полігон.

Про це у Telegram повідомляє прес-служба Львівської обласної військової адміністрації.

Як заявив голова ОВ Максим Козицький, за попередньою інформацією, окупанти атакували Львівську область із російського міста Саратов. За його словами, було випущено понад 30 ракет.

“Маємо уточнену інформацію про нічний обстріл Міжнародного центру миротворчості та безпеки. До 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовано, вибухотехніки та інші фахівці досліджують територію, розібрали більшу частину завалів. На жаль, ми втратили більше героїв: 35 людей загинули внаслідок обстрілу…”, – написав він.

Козицький додав, що до 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовано, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, більшість завалів розібрано.

Раніше Козицький заявляв, що внаслідок авіаудару на Яворівському полігоні загинули дев'ятеро людей і 57 отримали поранення.

У свою чергу мер Львова Андрій Садовий просить городян не розповсюджувати фото та відео з місць обстрілу.

Раніше повідомлялося, що після початку повномасштабного вторгнення Росії до України Садовий закликав мешканців Львова патрулювати вулиці міста.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив проведення "військової спецоперації" проти України.

Після цього війська Російської Федерації провели масовані обстріли 10 областей.

У зв'язку з цим Верховна Рада цього ж дня оголосила   воєнний стан.