Російські війська завдали удару по аеродромах Луцька та Івано-Франківська

Російські війська завдали удару по аеродромах Луцька та Івано-Франківська
Російські війська завдали удару по аеродромах Луцька та Івано-Франківська

Сьогодні вранці у Луцьку пролунало чотири потужні вибухи. Після цього у місті виникла пожежа. Дим піднявся високо над містом. Зранку також було завдано удару і по аеродрому в Івано-Франківську.

"Вранці о 05.45 год. 11 березня 2022 року на аеродромі поблизу Луцька пролунали вибухи. За попередньою інформацією, жертв немає. Наразі ліквідується пожежа. Усі обставини встановлюються. На місці працюють відповідні служби", - повідомили у Волинській державній військовій адміністрації.

Зазначимо, що в місті з 05:00 діяла повітряна тривога.

Після вибухів у Луцьку тимчасово припинили роботу двох котелень на вулиці Карбишева та Арцеулова, пише "Суспільне Волинь".

Як повідомив у Facebook мер міста Ігор Поліщук, вибухи лунали з боку аеродрому.

"Вибухи осторонь аеродрому. Усім в укриття! Не публікуйте жодних фото, адрес та координат!", - написав Поліщук.

З ранку також було завдано удару і по аеродрому в Івано-Франківську.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків підтвердив, що у місті були вибухи та попросив не виставляти фото та відео місць вибухів.

Вранці 11 березня російські війська також завдали трьох авіаударів по Дніпру. Снаряди впали біля дитячого садка та житлового будинку, а також – на будівлю двоповерхової взуттєвої фабрики.

Зазначимо, дві ракети 10 березня вдарили по аеропорту у Лозоватці Криворізького району Дніпропетровської області. За попередньою інформацією, обійшлось без жертв серед населення.

Нагадаємо, 6 березня аеропорт Вінниця та військову частину в Гавришівці окупанти   обстріляли ракетами. Усього було випущено 8 ракет.

В Україні триває війна, яку розпочала Росія. Delo.ua збирає в одному місці всю найважливішу інформацію про те, що відбувається.