Афіша листопада: Найяскравіші концерти та dance-шоу пізньої осені

Афіша листопада: Найяскравіші концерти та dance-шоу пізньої осені

Довгоочікувані виступи світових та вітчизняних музичних зірок у листопадовій афіші

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

" Життя після офісу з Kontramarka " рекомендує

Коли: 16 та 17 листопада

Де: Палац Спорту, Київ, Спортивна площа, 1

Фінальний акорд туру на підтримку платівки Hello, який стартував навесні цього року. Тарас Тополя та його команда обіцяють яскраве шоу, зокрема глядачі побачать ексклюзивну сцену, яка вже побувала на стадіонах Харкова, Полтави та Одеси.

Ціна квитка: 450-750 грн

КУПИТИ КВИТОК

Шоу Lord of The Dance "Небезпечні ігри"

Коли: 19 листопада

Де Палац Україна, Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Ірландський колектив Lord of The Dance виступить із новою програмою "Небезпечні ігри". Глядачі побачать не лише нове шоу, а й номери, що стали класикою. За час творчої кар'єри Lord of The Dance подали понад 9 млн. екземплярів дисків зі своїми виступами. Все це — завдяки керівнику, режисеру та хореографу Майклу Флетлі та композитору Жерару Фейхі.

Ціна квитка: 550-4200 грн.

З 1 по 10 листопада на шоу Lord of The Dance діє знижка 50% на другий квиток за промокодом DANCE

КУПИТИ КВИТОК

DAGAMBA #LUDVIG VAN RAMMSTEIN

Коли: 20 листопада

Де Палац Україна, Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Концерт гурту Dagamba з ексцентричною програмою #LudwigVanRammstein.

Сlassical crossover гурт Dagamba має у портфоліо участь у європейських фестивалях, 5 альбомів, 100 успішних концертів у всьому світі. А почалося все з того, що музиканти, які добре знаються на класиці і при цьому люблять Radiohead, Korn, Metallica і System of a Down, вирішили зіграти класику інакше вже зараз, щоб вона стала ближче нашим сучасникам.

Ціна квитка: 650-1650 грн

КУПИТИ КВИТОК

Концерт ОЛЕГА ВІННИКА. ТУР 2019 "РОКСОЛАНУ"

Коли: 21 листопада

Де: Палац Спорту, Київ, Спортивна площа, 1

У програмі - хіти виконавця та нові композиції. Пісня "Роксолана" прозвучить у поп-рок версії, у невідомому раніше варіанті.

Олег Винник - володар премій "M1 Music Awards" 2018 та "Золота жар-птиця" 2018. За час сольної кар'єри, що розпочалася кілька років тому, він уже випустив 6 авторських альбомів та 16 відеокліпів.

Ціна квитка: 700-2500 грн

КУПИТИ КВИТОК

Концерт SUPER DISCO

Коли: 22 листопада

Де: Stereo Plazа, Київ, пр-т Валерія Лобановського, 119

У програмі хіти п'яти суперзірок: Boney M, Dr.Alban, Nо Mercy, Ace of base, Nana.

BONEY M – їхні хіти стали візитною карткою стилю disco.

DR.ALBAN! — шведський співак нігерійського походження влаштує справжнє шоу, виконавши такі хіти, як It's my life, Hello Аfrica, One love.

NO MERCY — американське тріо, яке потрапило на пік популярності ще в середині 90-х, виконає Where do you go та Missing, які майже три десятиліття звучать на дискотеках усього світу.

ACE OF BASE — їхній альбом Happy Nation досі тримає титул найпопулярнішої дебютної платівки в історії США, а композиції All that she wants, Beautiful life та Happy nation зібрали на Youtube по 50-70 млн прослуховувань.

NANA – легенда hip-hop з Німеччини. Записаний спільно з Ray Horton Lonely швидко потрапив на перші місця всесвітніх чартів, і його сингл Remember the time досяг не меншої популярності.

Ціна квитка: 600-2500 грн

КУПИТИ КВИТОК

Церемонія нагородження M1 MUSIC AWARDS П'ЯТЬ

Коли: 30 листопада

Де: Палац Спорту, Київ, Спортивна площа, 1

Церемонія нагородження премії М1 Music Awards пройде вп'яте. Її організатори, телеканал М1 та "Таврійські ігри", влаштовують одну з найочікуваніших музичних подій року.

Музичним продюсером церемонії стала Тіна Кароль, володарка нагороди "За внесок у розвиток національної музичної індустрії".

Участь у шоу візьме Dan Balan ("Греммі").

А також на сцену вийдуть NK Настя Каменських, Michelle Andrade, Mozgi, Nikita Lomakin, Monatik, "Час і Скло", Олег Винник, "Антитіла", Сергій Бабкін, alyona, Melovin

Ціна квитка: 999-5390 грн

КУПИТИ КВИТОК