Афіша вікенда: Що подивитися на вихідних 1-3 листопада

Афіша вікенда: Що подивитися на вихідних 1-3 листопада

Цими вихідними глядачів чекають вистави та шоу в Опері, Палаці "Україна", Freedom Hall та багатьох інших театральних та концертних майданчиках столиці

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

" Життя після офісу з Kontramarka " рекомендує

Балет "Лускунчик"

Коли: 2 листопада

Де: Національна опера України, Київ, вул. Володимирська, 50

Благодійна вистава "Лускунчик" проходить в Опері втретє. Головну партію виконують прем'єр Національної опери Олександр Стоянов (Щолкунчика) та Анастасія Гурська (Клара).

Виручені кошти від продажу квитків передадуть благодійному фонду "Інтер-дітям" для придбання медичного обладнання для дитячих відділень лікарень.

Літературною основою знаменитого балету, написаного Петром Чайковським, є казка Гофмана "Лускунчик і Мишачий король". Хореографія: Валерія Ковтуна.

Ціна квитка: 250-1400 грн

КУПИТИ КВИТОК

THE GREAT GATSBY BALLET

Коли: 2 листопада

Де: Палац "Україна", Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Балет "Великий Геттсбі", створений українськими продюсерами, відзначає п'ятиріччя від дня створення. Він поєднує класичну та сучасну хореографію та кінематограф. Виставу побачили понад 70 тисяч глядачів у 30 європейських містах. У креативній команді взяли участь Денис Матвієнко, Костянтин Меладзе, Юрій Шепета, Двайт Роден.

Ціна квитка: 200-2450 грн

КУПИТИ КВИТОК

Балети "КАРМЕН-СЮІТА" та "ШАХЕРЕЗАДА"

Коли: 2 листопада

Де: Національна опера України, Київ, вул. Володимирська, 50

Прима-балерина Національної опери України Катерини Кухар (відома масовому глядачеві як суддя шоу "Танці із Зірками") виконає головну партію у двох одноактних балетах "Кармен-Сюїта" та у "Шахерезада"

В основу "Кармен-Сюїти" лягла новела, написана Проспером Меріме, про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Ця історія про шалене кохання стала знаменитою завдяки опері Жоржа Бізе. виник завдяки кубинському балетмейстеру Альберто Алонсо. Він створив хореографію спеціально для геніальної Майя Плісецької, а її чоловік, композитор Родіон Щедрін, написав транскрипцію до балету.

Балет "Шахерезада", музику до якого написав Микола Римський-Корсаков, переносить глядача в шахський гарем, де Зобеїда намагається умилостивити чоловіка, але Шахріар похмурий, тому що брат Земан, правитель Персії, що приїхав до нього, не запевняє, що дружини шаха вирішує перевірити правдивість цих звинувачень. Хореографія: Михайло Фокін.

Ціна квитка: 400-2400 грн

КУПИТИ КВИТОК

Фестиваль ULICHNAYA EDA - Scary Food Halloween

Коли: 3 листопада

Де: Арт-завод Платформа, Київ, вул. Біломорська, 1

Фестиваль "страшної їжі" присвячений Halloween. У переліку розваг для дорослих та дітей – різноманітний стрітфуд та ярмарок костюмів, які можна буде одягнути прямо на святі, а також навчитися прикрашати аквагримом.

Ціна квитка: 150 грн

КУПИТИ КВИТОК

Шоу "ПУРПУРНІ СНИ АЛІСИ"

Коли: 2 листопада

Де: Freedom Hall, Київ, вул. Кирилівська, 134

Це іммерсійне шоу поставив режисер Олександр Брайловський за мотивами відомої казки Льюїса Керролла. У казковій подорожі до країни див немає кордону між акторами та глядачами, які будуть частиною героїв шоу.

Ціна квитка: 500-2000 грн

КУПИТИ КВИТОК

HALLOWEEN "BACK TO THE 90'S"

Коли: 2 листопада

Де: Docker Pub, Київ, вул. Богатирська, 25

Ціна квитка: 150-1800 грн

КУПИТИ КВИТОК

Дитяче шоу "КУКУТИКИ"

Коли: 3 листопада

Де: Freedom Hall, Київ, вул. Кирилівська, 134

На цьому концерті дітлахи можуть стрибати, тупотіти і кричати. Рекомендований вік – до 5 років. Головні герої Кукутики здатні навчити його кольорам веселки, букв алфавіту, назв тварин і рослин. Після шоу малюки зможуть сфотографуватися з героями шоу — поросятом, єнотом, мишеням

Ціна квитка: 250-650 грн

КУПИТИ КВИТОК