СrossBorderWork.com сайт пошуку роботи за кордоном. Вакансії іноземних компаній

робота закордоном, робота, працевлаштування, вакансії

У пошуках більшої зарплати багато українців шукають роботу за кордоном. Причиною такого прагнення є великі можливості реалізувати себе як професіонала та гідна зарплата. Відтепер, для українців робота за кордоном більш доступна і надасть можливість:

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь
  • Отримати офіційне працевлаштування;
  • Отримувати зарплату європейського рівня 
  • Отримувати гарантований захист та бути соціально захищеним іноземною державою;
  • Отримати професійний розвиток для кар'єрного зростання;
  • Здобути цінний досвід роботи за кордоном.

Офіційне працевлаштування в іноземній компанії 

Для того, щоб ознайомитись вакансіями та умовами роботи зайдіть на офіційний сайт crossborderwork.com та натисніть на "Знайти роботу за кордоном" після чого, ви побачите перелік всіх пропозицій від іноземних роботодавців. Далі, перейдіть на вакансію, що сподобалася, для того, щоб ознайомитися з описом та умовами робочої пропозиції від закордонних компаній. Усі вакансії актуальні на момент перегляду, тому як регулярно оновлюються і кожного дня поповнюється новими пропозиціями. 

Онлайн сервіс «CrossBorderWork» приймає вакансії від іноземних роботодавців, без посередників та комісій, тільки з офіційним  працевлаштуванням та від перевірених компаній, які зарекомендували себе на ринку праці та гарантують легальне працевлаштування. Слід зазначити, що вакансії без посередників та скритих комісій.

Вакансії іноземних роботодавців із країн Євросоюзу

Багатьом робота за кордоном стає єдиною можливістю переїхати в більш безпечну країну, де є можливість покращити матеріальне становище, тому що заробіток у країнах Європи на значно вищий ніж у нас. Чудова нагода працевлаштуватися відповідно до своєї кваліфікації. У кожній вакансії вказана наступні дані: країна та адреса роботодавця, умови роботи та рівень зарплати. Дуже часто, затребувана некваліфікована праця, тому легко влаштуватися у сфері обслуговування.