Як підібрати джинси під різні образи

Як підібрати джинси під різні образи
Фото: PRM

У цій статті ми розглянемо вічно актуальні класичні та сучасні образи з джинсами та запропонуємо вам натхнення для створення стилю на всі випадки життя.

Класичні образи з джинсами

Неможливо говорити про класичні образи з джинсами, не згадавши про культове поєднання блакитних джинсів та білої сорочки. Воно просте, елегантне та вічно модне. Джинси середньої посадки, що добре сидять, у парі з білою сорочкою легко допоможуть вам перейти від повсякденної п'ятниці в офісі до обіду з друзями у вихідні дні. Завершіть образ класичними білими кросівками, щоб надати йому непідвладного часу вигляду.

Вінтажні джинси з високою талією: джинси з високою талією нагадують про золоту еру 80-х років. Ця класика дає можливість створити образ у вінтажному стилі, який завжди у моді. Поєднуйте джинси з високою талією із заправленою в них графічною футболкою, ременем та кросівками, щоб досягти ідеального балансу вінтажу та сучасності.

Шикарні та елегантні чорні джинси: чорні джинси – універсальна альтернатива традиційним синім. Вони створюють елегантний, вишуканий образ, який можна використовувати як вдень, так і ввечері. Створіть легкий образ, поєднуючи чорні джинси зі стильною футболкою або кофтою, яку можна підібрати за посиланням. Завершіть образ цікавими кросівками чи мокасинами.

Сучасні образи з джинсами

Рвані джинси – це знахідка сучасного стилю. Вони випромінюють бунтарський настрій та ідеально підходять для створення невимушеного сучасного образу. Поєднуйте джинси з вінтажною футболкою, шкіряною курткою та черевиками. Доповніть їх чокером – і ви готові до рок-концерту чи нічної прогулянки з друзями.

Джинси-джоггери – яскравий приклад революції в моді, поєднання комфорту та стилю. Ці джинси відрізняються естетикою традиційності та зручністю. Одягніть їх зі спортивним худі та кросівками, щоб створити невимушений та сучасний образ, який ідеально підходить для бігу у справах чи дня відпочинку.

Для тих, хто хоче виділитися з натовпу, підійдуть кольорові джинси яскравих відтінків, таких як червоний, жовтий або зелений - вони миттєво підкреслять ваше вбрання. Або оберіть джинси з прикрасами, на кшталт страз, вишивки або нашивок, що додадуть вашому образу індивідуальності. Поєднуйте їх з нейтральним верхом і дозвольте джинсам зайняти центральне місце.

Джинси з широкими штанинами знову в моді та швидко стали фаворитом серед шанувальників стилю. Вони зручні та водночас відрізняються цікавим дизайном. Щоб створити сучасний образ, поєднуйте широкі джинси із заправленою блузкою або топом. Додайте до них черевики на товстій платформі та великі сонцезахисні окуляри, щоб створити модний образ у стилі 70-х років.

Нестаріюча класика: вічна популярність джинсів

Джинси витримали випробування часом, ставши основою для створення будь-яких образів. Вони є основою безлічі стильних нарядів, адаптуючись до різних випадків, настроїв та модних уподобань. Незалежно від того, чи приваблюють вас класичні сині джинси або рвана джинсова тканина, вони є універсальним елементом вашого гардеробу. З розвитком моди змінюються і наші інтерпретації класичних та сучасних джинсових образів, надаючи нескінченні можливості для самовираження через стиль. Скористайтеся чарівністю джинсової тканини і спробуйте поєднати класичні та сучасні образи з джинсами, дозволивши своєму творчому потенціалу проявитися у виборі одягу. А підібрати модель саме під ваш смак і стиль ви зможете за посиланням.