Григорій Козловський, президент ФК "Рух", передав ЗСУ 6 вантажівок

Григорій Козловський, президент ФК "Рух", передав ЗСУ 6 вантажівок

Президент футбольного клубу "Рух" (Львів) Григорій Козловський продовжує допомагати українським військовим. Цього разу він особисто передав двом львівським бригадам 6 військових вантажівок, екскаватор, сітки та 20 рацій.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

"Футбольний клуб "Рух" не стоїть осторонь проблем, які є в нашій країні. Залюбки долучаємось до допомоги нашій армії. Радий повідомити, що ми придбали в Італії 6 новеньких військових вантажівок. Спілкувався з нашими військовими, вони задоволені. Ми нанесли на машини клубне брендування, адже нам дуже приємно бути маленькою частиною тих воїнів, які зараз знаходяться на фронті. Буде бій і цей бій для нас буде переможний!", - зазначив Григорій Козловський.

Він подякував тим людям, які зараз виборюють нашу незалежність.

"Це від нас така скромна подяка за те, що маємо можливість грати у футбол. Це маленька подяка великим людям, завдяки яким ми можемо зараз повноцінно жити, займатись своєю улюбленою справою. Знаю, що у зоні бойових дій дуже багато фанатів різних клубів, які переймаються не лише долею країни, але й долею українського футболу. Ми усіх чекаємо з перемогою! Хай повертаються живі і здорові"", - підкреслив президент ФК  "Рух".

Варто відзначити, що це вже не перша благодійна акція президента футбольного клубу "Рух".

Раніше коштами Григорія Козловського на потреби ЗСУ вже були придбані 250 артилерійських планшетів, 2 мультифункціональні навчальнікомплекси, 70 радіостанцій, 50 генераторів, близько 2 000 саперних лопаток, сотні болгарок, ноутбуків та планшетів, мінівен, а також було капітально відремонтовано 15 автомобілів.