На Львівщині запровадять е-квиток для автобусів, що курсують в межах області

На Львівщині запровадять е-квиток для автобусів, що курсують в межах області

У Львівській області невдовзі запровадять е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах, які курсують в межах області. Про це на своєму телеграм-каналі написав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Сьогодні відбулося заключне засідання конкурсної комісії з відбору інвестора (оператора) для впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області незалежно від форми власності. Конкурсна комісія визначила переможцем компанію ТОВ "Смарт-Тикет Технолоджи", - написав Козицький.

За його словами, інвестор за свої кошти закупить валідатори та встановить їх на приміські та міжміські автобуси, які курсують на території нашої області.

"Реалізація цього проєкту займе орієнтовно 6 місяців. Е-квиток дозволить зробити обіг коштів у громадському транспорті Львівщини максимально прозорим, буде чіткий облік пільговиків, купляти квитки за проїзд можна буде через мобільний додаток", - зазначив голова ОДА.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів прийняв постанову, яка дає старт експериментальному проєкту з впровадження Цифрової системи управління відбудовою транспортної інфраструктури