Доходи Ibox Bank збільшилися вп'ятеро за підсумками 2021 року

Ibox Bank
Фінансовий результат виріс на 378%. Фото: Ukrainebank

2021 року доходи АТ "Айбокс Банк" (Ibox Bank) зросли в 5 разів. Загальні активи банку зросли на 90%, до 3,8 мільярда гривень, повідомила прес-служба Ibox Bank.

На 67% збільшився кредитно-інвестиційний портфель банку, а балансовий капітал показав приріст за підсумками 2021 року у 136%. Така позитивна динаміка позначилася на фінансових результатах банку. Вони також зросли у 2021 році порівняно з 2020-м на 378%.

"Наші основні фінансові показники за підсумками минулого року підтверджують, що стратегія транзакційного бізнесу є максимально ефективною з точки зору знаходження стійкої позиції на ринку та розвитку. У 2022 році банк продовжить робити основний акцент на транзакційному бізнесі", - розповів голова правління Ibox Bank Петро Мельник.

Загалом у 2021 році банк активно розвивався, розширюючи мережу відділень та випускаючи нові карти. Так, разом із партнерами, зокрема, з Moneyveo випустив кілька нових карток. Крім того, у партнерстві з платіжною системою Visa банк запустив безконтактні платежі Apple Pay, Google Pay та Garmin Pay.

У грудні Ibox Bank випустив мобільний додаток. В альфа-версії додаток Ibox Bank можуть встановити всі клієнти банку, що діють. Програма доступна для завантаження в App Store та Google Play .

Варто нагадати, що у 2021 році Ibox Bank розпочав прийом платежів на користь казино, які отримали ліцензію Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України.