У ПриватБанку почав діяти сервіс для підприємців Інвойсинг

приватбанк
Банкомат ПриватБанку. Фото з відкритих джерел

ПриватБанк запустив сервіс Інвойсінг — він дозволяє швидко виставляти та оплачувати рахунки-фактури через веб- та мобільний банк "Приват24 для бізнесу". Про це повідомила прес-служба фінустанови.

При розрахунках з допомогою Инвойсинга контрагент отримує повністю заповнений платіж з усіма реквізитами платника, одержувача, товару чи послуги. Залишається лише підписати його.

Продавцям новий автоматизований сервіс дозволяє швидко виставити рахунок-фактуру, доставити контрагенту та отримати оплату. Статус усіх виставлених рахунків легко відстежити в "Приват24 для бізнесу", а при створенні рахунків є можливість настроювання інтеграції з обліковими системами для розвантаження рахунків-фактур.

Покупцям новий сервіс дозволяє отримати рахунок-фактуру та створити платіж відразу в електронному банку – це виконується лише за пару "кліків".

Зараз повний функціонал Інвойсингу працює, якщо одержувач та відправник мають рахунки в ПриватБанку, а це понад 75% українських ФОП та юросіб. Клієнти, які не мають поточного рахунку в ПриватБанку, отримують посилання на заповнений рахунок-фактуру і можуть надрукувати його або скопіювати реквізити для свого банкінгу.

Наприкінці 2021 року ПриватБанк оголосив про початок робіт із запуску в Україні принципово нової технології безконтактної оплати смартфонами за NFC-мітками. Ця технологія на сьогодні — найпростіший і найдоступніший для бізнесу спосіб приймати безконтактні платежі. Вона розроблена для підприємців та невеликих торгових точок, підприємств громадського харчування та дозволяє оплачувати покупки та послуги в один клік за допомогою смартфона.

ПриватБанк працює також працює над запуском програми, яка дозволить купувати іноземні цінні папери на закордонних біржах. Він має намір створити цей сервіс до квітня 2022 року.