Авіакомпанія Bees Airline має намір розширювати маршрутну мережу Україною: які українські міста в перспективі

літак Bees Airline
Самолет Bees Airline

Українська авіакомпанія Bees Airline запускатиме нові рейси по Україні, якщо пандемія та обмеження інших країн на польоти зберігатимуться. Про це повідомив генеральний директор Bees Airline Євген Хайнацький в інтерв'ю Delo.ua.

За словами Хайнацького, саме пандемія змусила компанію переорієнтувати потоки та скоригувати бізнес-план. Якщо на початку перевізник більше прагнув міжнародних напрямків, то зараз через закриття країн у зимовий період робить акцент на внутрішні перевезення.

"Тому що Україною, яка б зона не була — червона, помаранчева чи зелена, пасажиропотік існуватиме. Ми не можемо заборонити громадянам України подорожувати всередині країни", - повідомив Євген Хайнацький.

Він зазначив - якщо проблеми з обмеженням польотів на міжнародних рейсах продовжуватимуться, авіакомпанія й надалі розвиватиме внутрішньоукраїнські рейси. Наприклад, у Запоріжжі, Херсоні, Харкові.

"В Україні є аеропорти, які приймають Boeing. Не всі, на жаль, льотна смуга багатьох не витримує. Але є ті, де це можливо", – пояснює Хайнацький.

Нагадаємо, 24 грудня авіакомпанія Bees Airline запустила перший регулярний рейс за маршрутом "Київ – Львів – Київ". Це вже другий регулярний рейс Bees Airline Україною. Перший – "Київ – Одеса – Київ" компанія запустила в жовтні.

Наприкінці грудня авіакомпанія Bees Airline запустила два міжнародні рейси з аеропорту "Львів" до Праги та Барселони.

Bees Airline здійснила перший політ у березні 2021 року. Чартерним рейсом до Єгипту було доставлено 180 українців.