Гендиректор Booking звільнив майже 3 тисячі співробітників служби підтримки через відеозвернення

Гендиректор Booking звільнив майже 3 тисячі співробітників служби підтримки через відеозвернення
Гендиректор Booking Гленн Д. Фогель. Фото: Calcalistech

Компанія Booking, яка запустила систему інтернет-бронювання житла у всьому світі, за один день звільнила майже три тисячі працівників. Причому всі вони дізналися про звільнення з відеозвернення від генерального директора Booking Holdings Глена Фогеля.

Про це повідомляє видання NL Time.

Booking вирішила передати на аутсорсинг майже всі операції з обслуговування клієнтів. Після цього було прийнято рішення про скорочення штату. Для цього гендиректор Booking записав відеозвернення, в якому повідомив, що частину співробітників переведуть в аутсорсингову компанію Majorel, а решту — звільнять.

"Booking.com збереже свої внутрішні центри підтримки в Амстердамі та Манчестері (Великобританія). Це дозволить Booking.com більше зосередитися на стратегічних галузях конкурентної переваги, продовжуючи при цьому забезпечувати підтримку клієнтів та партнерів світового класу", - йдеться у заяві Majorel.

Тобто ті працівники, яких не звільнили, продовжать працювати в Амстердамі та Манчестері, але, як з'ясувалося, тепер їхні завдання на роботі ускладняться. Вони будуть вирішувати найскладніші питання обслуговування клієнтів та можуть почати надавати допомогу іншим командам усередині компанії.