Складаний смартфон від Google отримає назву Pixel Notepad, — ЗМІ

Складаний смартфон від Google отримає назву Pixel Notepad, — ЗМІ

У новій бета-версії Android 12L, яку 12 січня випустив Google, знайшли нові подробиці про гнучкий смартфон Pixel.

В офіційному блоці розробників для Android за допомогою системних анімацій показали розташування кнопок гучності, слот для SIM-карти. При цьому передбачуваний екран у розкладеному стані матиме майже квадратне співвідношення сторін.

Портали 9to5Google і Gizmochina, з посиланням на галузевих інсайдерів, повідомили смартфон дійсно знаходиться на заключній стадії розробки і отримав назву Pixel Notepad. Google розглядав приставку Logbook, але зупинився на першому варіанті.

За даними видань, вартість пристрою виявиться меншою, ніж у Galaxy Z Fold3: сьогодні ціна флагмана Samsung в офіційному магазині починається від 25 тисяч гривень і залежить від конфігурації.

При цьому Google, як і раніше, тримає специфікації нового гаджета у секреті. Однак у базі Geekbench вже з'явилися тести продуктивності смартфона з фірмовим чіпом Tensor і 12 ГБ оперативної пам'яті — якраз їх відносять до складного Pixel.

Нагадаємо, раніше колишній суббренд Huawei, компанія Honor, презентувала свій перший доладний смартфон Honor Magic V. Він використовує той же форм-фактор складання, що і пристрої Samsung Galaxy Z Fold, поєднуючи великий внутрішній дисплей з меншим зовнішнім.