"Давай я тихенько в ліс піду" - ЗМІ розслідували ДТП із нардепом Трухіним (ВІДЕО)

трухін нардеп дтп
На місці події. Скріншот відео УП

Опубліковано відео з місця ДТП, у якому брав участь народний депутат із фракції "Слуга народу" Олександр Трухін. Розслідування провела "Українська правда".

На відео Трухін на місці аварії звертається до поліцейського зі словами "давай я тихенько до лісу піду", після чого обіцяє "поговорити" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським. Він також заявляє, що не був за кермом машини, яка потрапила в ДТП, і обіцяє "віддячити" правоохоронцю.

Відео УП

Поліцейський намагається пояснити парламентарію кримінальну відповідальність за такі домовленості, на що нардеп радить йому "не виконувати".

Внаслідок потрійного ДТП за участю Трухіна 23 серпня 2021 року постраждали одразу шестеро людей, у тому числі двоє дітей. Одним із потерпілих став голова комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі. 72-річний футбольний суддя та його помічник знепритомніли та були госпіталізовані.

Тоді автомобіль Audi на великій швидкості в'їхав у автомобіль Ford, який зупинився на червоне світло. Той, у свою чергу, протаранив Daewoo. Ряд ЗМІ після цього повідомили, що за кермом Audi був Трухін, проте згодом видалили цю інформацію.

ДБР  повідомило про те, що розслідує цей інцидент, лише 3 вересня, після того, як заочний коментар дав сам нардеп. Публічно ж Трухін прокоментував скандальне ДТП, а також факт видалення новини про нього із багатьох інтернет-ЗМІ лише 7 вересня.