Відомого українського боксера Вірчиса знайшли у Києві повішеним — ЗМІ

вірчіс бокс
Боксер Володимир Вірчіс Фото: Luckypunch.net

Пішов із життя відомий у минулому український боксер Володимир Вірчис, повідомляє Федерація боксу України. Він провів на професійному рингу 28 боїв та здобув 26 перемог, з них 21 нокаутом, зазнав двох поразок.

Вірчису було 48 років. Він ставав інтерконтинентальним чемпіоном за версією IBF (2003-2004), інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO (2005-2006).

Як повідомляє УП, Володимира Вірчиса виявили повішеним.

"До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що біля будинку на вулиці Раїси Окіпної він виявив повішеним невідомого чоловіка", — повідомляє видання.

Було встановлено, що загиблим виявився боксер Володимир Вірчис.

На Facebook-сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк?" повідомляється, що за день до смерті Вірчис посварився з головою Херсонської обласної ради Владиславом Мангером, якого підозрюють у замовленні вбивства активістки Катерини Гандзюк.

"Один із друзів та публічних захисників Мангера – професійний боксер Володимир Вірчисвимагав у Мангера повернути йому гроші. Розмова про борги відбувалася під час перерви, Мангер був захищений скляним кубом, але все ж таки виглядав наляканим. Зрештою він попросив Вірчиса "не влаштовувати сцен". Вірчис, здається, залишився незадоволеним", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 липня 2018 Гандзюк облили кислотою біля її будинку. Жінка з опіками потрапила до реанімації. 4 листопада 2018 року Гандзюк померла у лікарні. Поліція спочатку кваліфікувала злочин як хуліганство, потім назвала умисним убивством.

Суд також визнав Ігоря Павловського винним у приховуванні інформації про вбивство активістки. Йому присудили два роки позбавлення волі зі визволенням від відбування покарання терміну з випробувальним терміном на один рік. Вирок було винесено за згодою сторін.