Афіша буднів: спектаклі, шоу, концерти 11-15 листопада

Афіша буднів: спектаклі, шоу, концерти 11-15 листопада

Що приготували на найближчі вечори концертні та театральні майданчики Києва

Про прості речі

Коли: 11 листопада

Де: Театр Актор, Київ вул. Велика Житомирська, 40 (Львівська площа)

Публіцистична вистава за новою книгою легендарної актриси Ади Роговцевої "Про прості речі".

Ада Роговцева — жива легенда українського театру та кіно, щира жінка, якій випав неабиякий життєвий шлях. Вас чекають відверті діалоги великої актриси зі світом про її власне життя, особистий біль, біль близьких людей, покликання, професію та країну. У розмовах згадуються знакові події та відомі особи нашої культури, які для Ади Миколаївни були і залишаються друзями чи колегами.

Ціна квитка: 200-500 грн

КУПИТИ КВИТОК

SCORPIONS

Коли: 12 листопада

Де: Палац Спорту, Київ, Спортивна площа, 1

Легендарний рок-гурт "Скорпіонс" відвідає Україну під час свого турне Crazy World Tour.

Реліз альбому Crazy World відбувся у 1991 році, тоді лише розвалився Радянський Союз та закінчилася холодна війна. З того часу минуло вже майже 30 років, проте Клаус Майне вважає, що у світі досі відбувається безліч божевільних речей. Саме тому черговий світовий тур відбувається під такою назвою.

Ціна квитка: 2499-3499 грн

КУПИТИ КВИТОК

Віденський вальс

Коли: 12 листопада

Де: Національна опера України, Київ, вул. Володимирська, 50

Зірки світового масштабу Крістіна Шішпор та Євген Лагунов представляють один із найвідоміших балетів світу – "Віденський вальс"!

Крістіна Шішпор — заслужена артистка України, яка зуміла першою виконати 48 фует під час балету "Лебедине озеро". Євген Лагунов - прем'єр Будапештської опери, відомий у балетному світі своєю технікою, майстерністю та легкістю. Разом із ними свою майстерність покажуть ще два визнані майстри: прем'єр Національної опери України Денис Недак та заслужена артистка України Анастасія Шевченко.

КУПИТИ КВИТОК

Гул

Коли: 13 листопада

Де: Театр опери та балету для дітей та юнацтва, Київ, вул. Межигірська, 2

"Гул" - сучасний балет на дві дії на музику Fink, Slowthai, Reime, AnimalHospital, MethodMan, $99 dreams. Танець, музика, світло — інструменти та провідники у світ історій, які часом виявляються реальнішими, ніж те життя, яке ми звикли бачити.

Вже багато років мешканці міста чують низькочастотний гомін (гул) невідомого походження. Гул схожий на рух важкої техніки магістраллю, хоча жодних великих доріг у районі містечка немає. Вченим, які досліджували його, знайти джерело гулу не вдалося. Оглушені, дикі, втрачені люди блукають вулицями міста. Люди, що забули почуття, не розпізнали кохання.

Ціна квитка: 200-600 грн

КУПИТИ КВИТОК

Серьога А.К.А. (Поліграф Шарікoff)

Коли: 13 листопада

Де: Жовтневий палац, Київ, Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

У Києві відбудеться ювілейний концерт репера Серьоги – "Бумер 15 років!". За цей час співак подорослішав і у професії, і у житті. Тепер Поліграф Шарікоff – це людина-бренд, чиї концерти відбуваються у супроводі оркестру та хору. Під час концерту на глядачів чекає багато несподіванок: зіркові гості, нові хіти та подарунки від головної зірки вечора.

Ціна квитка: 350-2750 грн

КУПИТИ КВИТОК

Жінка на мільйон

Коли: 13 листопада - 8 грудня

Де: Мала зала Палацу "Україна", Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Зі сцени піде мова про життєві труднощі, пригоди, людську хитрість, підлість і щирість одночасно. "Жінка на мільйон" — це не спектакль, а цілий клубок із різнокольорових сюжетних ліній, у якому сплітається еротичний роман, гостросюжетний детектив та комедія.

Ціна квитка: 300-500 грн

КУПИТИ КВИТОК

Гра престолів

Коли: 14 листопада

Де Палац Україна, Київ, вул. Велика Васильківська, 103

"Гра престолів: новий сезон" - велике симфонічне шоу у світових кіношедеврах з новою програмою у виконанні Одеської легенди сучасних оркестрів - оркестру Андрія Чорного та хору VOICE OF THE SYMPHOROCK.

Ви почуєте легендарні саундтреки до найпопулярнішого та найулюбленішого серіалу сучасності "Гра Престолів" (всі сезони!) Музика до кінофільмів великих композиторів Раміна Джавад, Ханца Циммера, Говарда Шора, Ніно Рота та багатьох інших лауреатів премії "Оскар", "Грем Золотий глобус".

Ціна квитка: 399-1499 грн

КУПИТИ КВИТОК

Друга ріка

Коли: 14 листопада

Де: Жовтневий палац, Київ, Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

Гурт "Друга ріка" виступить з акустичним концертом у супроводі камерної симфонічної групи. Музиканти зіграють акустичні версії пісень із нового альбому "Піраміда" та свої головні хіти. Цей вечір буде не схожим на жодний інший.

Ціна квитка: 350-1350 грн

КУПИТИ КВИТОК

Бути знизу

Коли: 14-16 січня

Де: Freedom Hall (Фрідом Хол), Київ, вул. Кирилівська, 134

"Бути знизу" - це історія трьох жінок: жінки-богині, жінки-рабині та жінки з "залізними яйцями", які зустрілися на тренінгу "Як стати щасливим".

Історії успішних та невдалих побачень та стосунків, ставлення до чоловіків про те, що дратує, радує, пригнічує, знецінює, бісить, робить щасливою українську жінку. Де її місце: знизу, зверху чи є інші варіанти?

Увага! 18+ Чоловікам на цій виставі може бути не комфортно!

Ціна квитка: 300-650 грн

КУПИТИ КВИТОК

Світові мюзикли. Найкраще

Коли: 15 листопада

Де: Freedom Hall (Фрідом Хол), Київ, вул. Кирилівська, 134

Київський національний академічний театр оперети є єдиним театром в Україні, який має ліцензію на постановку бродвейських мюзиклів. В ексклюзивному шоу найвищого класу "Світові мюзикли. Найкраще" нарівні із визнаними шедеврами будуть представлені прем'єри. Оцініть оригінальну хореографію, драматичну гру акторів, акробатичні трюки, сучасні світлові та музичні ефекти.

Ціна квитка: 100-700 грн

КУПИТИ КВИТОК