Незалежний сайт Києва 44.ua: дивись, читай, підписуйся

Незалежний сайт Києва 44.ua: дивись, читай, підписуйся
44.ua - сайт міста Києва - це регіональний портал новин міста, який входить у всеукраїнську мережу міських довідково-інформаційних сайтів CitySites.

44.ua - сайт міста Києва - це регіональний портал новин міста, який входить у всеукраїнську мережу міських довідково-інформаційних сайтів CitySites. Ми стартували в липні 2014 року як інтернет-ЗМІ, яке докладно висвітлює всі аспекти суспільно-політичного, культурного та спортивного життя Києва та регіону.

Новини – це головний напрямок 44.ua. На сайті можна дізнатися про найважливіші події, які відбуваються у Києві та області. Ми висвітлюємо все, що цікавить наших читачів: мітинги, корупцію чиновників, ремонт доріг та вулиць, роботу громадського транспорту, розповідаємо захоплюючі історії унікальних будівель тощо. Пожежа? ДТП? Стрілянина чи бійка? Наші журналісти відразу виїжджають на місце події, щоб наживо показати підписникам повну картину найгучніших подій.

Отримати будь-який коментар експерта, добути важливу інформацію, написати про це зрозуміло, об'єктивно, захоплююче – ось головне завдання наших журналістів.

Але не новинами єдиними. Гучні розслідування, інтерв'ю, спецпроекти, блоги, аналітика, сторітелінг – ми наповнюємо сайт різножанрово 24|7, надаючи вибір читачеві, на яку тему почитати.

За останні кілька років аудиторія нашого сайту стрімко зросла. Нас читають абсолютно різні люди: від чиновників та бізнесменів до простих мешканців Києва. Хтось із нами з перших днів, хтось приєднався нещодавно та уважно стежить за всіма оновленнями на сайті. Довіра читачів – найцінніша для нас. І це те, чим ми можемо пишатися.

За рахунок чого ми живемо? Звісно ж, реклама. Сайт не фінансується політичними партіями, політиками, олігархами та іншими представниками великого капіталу, тому ніхто не наступає на горло вільному слову. Ми не відстоюємо нічиї інтереси, окрім читацьких. Журналісти 44.ua вільно пишуть про все, незалежно від того, хто є «головним героєм» наших матеріалів.

Крім того, на сайті можна знайти абсолютно будь-яку інформацію про Київ: карти, вакансії, оголошення, дозвілля, афішу та багато іншого.

Наші партнери – підприємці малого та великого бізнесу. Сайт відвідують понад 500к на місяць. А наша сторінка у Facebook налічує 107 тисяч передплатників. А ще маємо Telegram та YouTube-канали, які також активно розвиваються.

Посилання на відео тут.

Ба більше: ми завжди йдемо назустріч бізнесу і понад три роки не піднімали ціну на рекламні послуги. Навіть попри карантин та непросту ситуацію в країні. 

44.ua - це про свободу, чесність та принципи, котрим ми не зраджуємо вже 7 років. Приєднуйтесь!

Деталі за номером +38 (050) 070-49-96 або на пошту: [email protected]