Переговори України з РФ на білоруському кордоні розпочнуться за кілька годин: делегація змінила маршрут (оновлюється)

Переговори України з РФ на білоруському кордоні розпочнуться за кілька годин: делегація змінила маршрут (оновлюється)

На кордоні з Білоруссю у неділю, 27 лютого, мають розпочатись переговори України з представниками Росії.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив представник президента України у Конституційному суді України Федір Вениславський.

Станом на 18:00 він повідомив, що переговори української делегації з росіянами розпочнуться за кілька годин, оскільки команда добиратиметься до кордону з Білоруссю більше часу, ніж очікувалося.

"У зв'язку з ситуацією безпеки маршрут (до кордону з Білоруссю – Delo.ua) змінено, тому я думаю, що переговори почнуться протягом кількох годин. Для того, щоб забезпечити максимальну безпеку нашої делегації, вони поїхали таким маршрутом, який не представляє загрози для їхнього життя, і не було відомо їхнє місцезнаходження», — повідомив Веніславський.

За його словами, до кінця дня вже буде повна інформація про стартові позиції та результати переговорів. Також він додав, що білоруси також братимуть участь у переговорах, але як спостерігачі.

Новина доповнюється...

Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що на переговорах з РФ Україна не має наміру капітулювати, а лише висловити свою позицію: "Україна не віддасть жодного сантиметра своєї території".