У Росії раптово оголосили перевірку бойової готовності армії

У Росії раптово оголосили перевірку бойової готовності армії
Східний військовий округ розташований Далекому Сході Росії.

Міноборони Росії вранці 14 січня раптово розпочало перевірку бойової готовності військ Східного військового округу. Про це повідомляє ТАРС.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

За інформацією видання, перевірки проводять у рамках підготовки до проведення стратегічних командно-штабних навчань "Схід-2022".

"Особливу увагу буде приділено оцінці можливостей транспортної інфраструктури держави щодо забезпечення перевезення військ у встановлений термін", — заявили в Міноборони.

У відомстві збираються відпрацювати ряд завдань щодо організації всебічного забезпечення. Зокрема, проведуть бойові стрільби на віддалених полігонах під час перевірки боєготовності.

Уточнюємо, що Східний військовий округ розташований на Далекому Сході Росії. Його штаб – у Хабаровську. Округ — одна із чотирьох військово-адміністративних одиниць Збройних Сил Росії на Далекому Сході.

Нагадаємо, у грудні американські ЗМІ повідомляли з посиланням на дані розвідки про те, що російські війська можуть вторгнутися до України на початку 2022 року.

Раніше інформацію про те, що РФ планує великомасштабні воєнні дії проти України, підтвердив держсекретар США Ентоні Блінкен. Він заявив, що "плани включають спроби дестабілізувати Україну зсередини, а також великомасштабні військові операції".

Крім того, німецькі ЗМІ з посиланням на свої джерела в НАТО та службах безпеки повідомляли, що Російська Федерація може провести нове збройне вторгнення в Україну у три етапи.

За інформацією видання, якщо цей сценарій буде здійснено, РФ захопить дві третини країни, що є планом-максимумом для Кремля.