Rozetka запустила власну оплату частинами: які умови пропонують

Розетка, розстрочка, оплата частинами
Rozetka запустила оплату частинами партнерства з Альфа-банком. Фото:Delo.ua

Онлайн-магазин Rozetka запустив власну оплату частинами. Послуга надається у партнерстві з Альфа-Банком, але для оформлення розстрочки картка цього банку не знадобиться. Відповідний розділ з'явився на сайті компанії.

Будь-який покупець може придбати товар у розстрочку без прив'язки до картки будь-якого банку. При цьому, щоб пройти авторизацію, потрібно скористатися BankID будь-якого банку. За таких умов баланс на карті та кредитний ліміт ніяк не вплинуть на видачу товару у межах послуги "оплата частинами".

Як оформити оплату частинами Rozetka

Онлайн-ритейл пропонує покупцям кредитний ліміт на покупку товарів від 500 гривень до 20 тисяч гривень. Такий кредит можуть отримати лише громадяни України віком від 18 до 70 років. Термін кредитування становить від трьох до двадцяти чотирьох місяців. Послуга передбачає процентну ставку за кредитом, яка становитиме 0,01% річних. Кредитор приймає рішення щодо оформлення розстрочки не більше двох хвилин.

Нова послуга поширюється на всі товари, під цінником яких є логотип Rozetka. Там можна знайти максимально доступну кількість платежів.

Щоб оформити розстрочку, потрібно натиснути "Купити в кредит", після чого необхідно вибрати опцію оплати частинами та термін виплати. Від покупця потрібно вказати своє місце роботи, дату народження та підтвердити укладення договору за допомогою SMS-повідомлення.

Саму послугу фактично надає сама Rozetka, але погашати заборгованість потрібно буде через банк. Зокрема, вносити оплату за товар можна через інтернет-банкінг або програму Альфа-банку, сервіс "Альфа Погашення", термінали банку та EasyPay, City24 або касу.