Датагруп-Volia підключила до інтернету вже більше 100 бомбосховищ у Києві

Датагруп-Volia підключила до інтернету вже більше 100 бомбосховищ у Києві
Датагруп-Volia підключила до інтернету вже більше 100 бомбосховищ у Києві

Із перших днів війни компанія Датагруп-Volia однією із перших впровадила програму по підключенню цивільних прихистків та бомбосховищ до безкоштовного інтернету. Через два місяці у компанії звітують, що до високошвидкісного зв’язку підключено вже більше 400 бомбосховищ по всій країні та вже понад 100 прихистків у Києві.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Київ – це серце нашої Батьківщини, і саме туди ворог направив найпотужніші удари у перші дні війни. Тож у цей тяжкий момент наша компанія поставила перед собою завдання забезпечити якісним зв’язком киян, що вимушені ховатись від ворожих обстрілів у найближчих укриттях. Зараз ми підключили у Києві вже 116 таких об’єктів і ще декілька десятків у Київський області. Сподіваємось, що цей внесок, разом із іншими справами, що робить наша компанія наблизить нашу перемогу, у яку ми безумовно віримо", — йдеться у заяві компанії.

У Датагруп-Volia нагадали, що для тих, хто знаходиться у Києві чи Київській області і не має доступу до інтернету у вашому сховищі, потрібно звернутись за електронною поштою [email protected].

Спеціалісти компанії приїдуть до вас, як тільки це дозволить ситуація у вашому районі.

Зараз Датагруп-Volia активно співпрацює із КМДА для того, щоб кияни оперативно отримували інформацію щодо підключення нових сховищ у місті.

Також у компанії започаткована аналогічна програма по підключенню волонтерських центрів та об’єктів для внутрішньо переміщених осіб.