Сервіс Finmap залучив $1,2 млн від європейських інвесторів

Фото: Finmap

Сервіс обліку грошей для бізнесу Finmap закрив новий раунд інвестицій: сума залучених коштів склала 1,2 млн доларів.

Як повідомляють у компанії, у раунді взяли участь інвестиційні фонди Presto Ventures (Чехія), Sturgeon Capital (Великобританія), SID Venture Partners (Україна), стартап-інкубатор Startup Wise Guys (Естонія), а також інвестиційна компанія BRISE Capital (Україна) та CEO TBI Bank Петро Барон (Велика Британія).

Інвестиції підуть на розширення команди розробників, маркетинг та експансію сервісу у країнах Центральної та Південної Європи. Продукт Finmap буде доопрацьовано та адаптовано з урахуванням потреб користувачів цих ринків. Плануються також інтеграції з новими банками, CRM-системами та додавання опції інвойсингу – функціоналу для виставлення рахунків.

Як зазначають засновники Finmap Олександр Соловей та Іван Каунов, зараз з ними працюють компанії з 12 країн світу, і географію сервісу планується розширювати і надалі, зокрема посилити його присутність у Польщі, Чехії, Іспанії та Туреччині.

Нині у Finmap доступна інтеграція з більш ніж 2 тисячами європейських банків і сервісами PayPal, Wise, Revolut, ApiXDrive, Fondy, а також імпорт даних 1С, Western Bid.

Для українських користувачів доступні інтеграції з ПриватБанком, monobank, ПУМБ, імпорт виписок Альфа-Банку та Райффайзен Банку Аваль. Є також можливість додавати рахунки більш ніж у 30 криптовалютах, включаючи BTC, ETH, LTC, ADA та BNB.

Крім вже працюючих десктоп-версії та Telegram-бота, у 2022 році планується запуск мобільного додатка Finmap для iOS та Android.

Finmap був заснований Солов'єм та Кауновим у 2019 році. На початку 2021 року до команди приєднався Дмитро Дубілет, який також є співзасновником monobank. У тому ж році компанія залучила раунд інвестицій від європейських та ангельських інвесторів. У компанії також зазначають, що за останній рік її команда, працюючи повністю віддалено, зросла з 7 до 58 спеціалістів.