Приватбанк відновив роботу у звільненому Ізюмі

Приватбанк відновив роботу у звільненому Ізюмі

У понеділок, 31 жовтня, державний Приватбанк відновив роботу у де окупованому Ізюмі, повідомили в установі.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Вже найближчим часом можна очікувати відновлення роботи ще декількох відділень на територіях, де ситуація відповідатиме всім необхідним нормам безпеки співробітників та клієнтів", – додали у Приватбанку.

Загалом, як йдеться у повідомленні, Приватбанк відновив повноцінну роботу близько 30 своїх базових відділень у містах та селищах на деокупованих Збройними силами України територіях східних та північних регіонів держави.

Нагадаємо, нещодавно Приватбанк і "Нова пошта" відновили роботу у звільненому Лимані. В місті перше відділення Приватбанку відкрилося за адресою вул. Привокзальна,36. Відділення працює, попри перебої з інтернетом та відключенням електроенергії по вівторках і четвергах з 10:00 до 16:00.

Усі клієнти можуть отримати не тільки банківське обслуговування та спілкування, але й за потреби підзарядити свій телефон. Раніше Приватбанк розпочав відновлювати роботу мережі банківського обслуговування на деокупованій Херсонщині.