Відновлення кредитування в Україні: передумови та нові тренди

У середу, 24 травня, за ініціативи Незалежної асоціації банків України (НАБУ) відбудеться конференція "Відновлення кредитування в Україні: передумови та нові тренди" за участі топ-менеджерів українських банків, представники органів влади, авторитетні міжнародні та вітчизняні експерти
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Під час конференції обговорюватимуться існуючі фактори, що стримують відновлення кредитування в Україні, та законодавчі чи регуляторні ініціативи, які матимуть позитивний вплив на перезавантаження ринку кредитних послуг; першочергові кроки для створення сприятливого клімату для внутрішніх та закордонних інвесторів, що дозволить відновити повномасштабне кредитування бізнесу і населення, адже вихід з кризи неможливий без росту капіталовкладень в реальний сектор економіки; причини тінізації бізнесу, як змінився портрет позичальника і вимоги до нього. А також розглянемо основні тренди ринку кредитування на прикладі успішних кейсів; обговоримо перспективи розвитку банківського сектору на 2017 рік та результати, які нам очікувати наприкінці року.

Місце проведення: готель Hilton, конференц-зала Dallas-2, м. Київ, бул. Тараса Шевченка, 30, 2 поверх.

Форма реєстрації для учасників за посиланням. Реєстрація обов'язкова. ( https://goo.gl/forms/153AfonresMM3H0z2)

Форма реєстрації для ЗМІ за посиланням. Акредитація обов'язкова. ( https://goo.gl/forms/HxPJbD2BG6OdynBQ2)

Інформаційні партнери: портал Delo.ua, інформаційне агентство "Фінансовий клуб", інтернет-видання "Банкрутство&Ліквідація", інформаційне агентство Mmedia.

Детальна програма конференції за посиланням ( https://docs.google.com/a/nabu.org.ua/document/d/12DvMQtzxXA8OYNs7ECjhLwcXXpf7koPDi2XFTWEsCs8/edit?usp=sharing)