Власники 2715 домоволодінь Сумщини можуть керувати запасом "акційного" газу онлайн

Фото: Brooke Cagle / Unsplash
Фото: Brooke Cagle / Unsplash
Учасники акції "Твоя енергонезалежність" отримали унікальну можливість дистанційно обирати обсяг газу та період, в який його вигідніше використовувати

На Сумщині акційною пропозицією скористались 2715 побутових клієнтів, які придбали 2,9 млн кубічних метрів газу про запас. Більш ніж 70% закупок вони здійснили онлайн. Саме тому на платформі "Особистого кабінету" на 104.ua розроблений інноваційний продукт для керування запасом газу.

Клієнти можуть самостійно в режимі онлайн обрати період, в який вони будуть використовувати "акційний" газ. Для цього до останнього дня поточного місяця споживання в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua необхідно оформити заявку.

За умовами акції, якщо ціна газу на загальних умовах ПСО нижча, то споживач отримує газ за меншою ціною та оплачується по ціні ПСО, а запас зберігається.

Якщо споживач використовує ресурс газового запасу, то слід буде оплатити виключно вартість доставки замовленого обсягу газу. Рахунок за доставку споживач отримає на свою поштову адресу або зможе завантажити в "Особистому кабінеті".

Учасникам акції, які не зареєстровані в "Особистому кабінеті", для оформлення заявки необхідно звернутися до Центру обслуговування клієнтів. Шаблон заявки доступний на офіційному сайті ТОВ "Сумигаз Збут" у розділі"Договір постачання природного газу".

Нагадуємо, що користуватися зарезервованим запасом газу можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року.

Якщо викуплене в рамках акції паливо буде використане до 1 квітня, споживач зможе докупити необхідні обсяги за ціною постачальника зі спеціальними обов'язками, діючою на той час. Домогосподарства, які не використають передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів.