НБУ курс:

USD

41,44

-0,00

EUR

46,24

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,73

41,65

EUR

46,60

46,46

Grayscale Investments запускає фонд для інвестицій в AVAX

Grayscale Investments запускає фонд для інвестицій в AVAX
Ілюстрація: ua.depositphotos.com

Grayscale Investments, постачальник ETF, оголосила про запуск нового інвестиційного продукту, націленого на монету AVAX. Новий фонд, під назвою Grayscale Avalanche Trust, буде доступний акредитованим інвесторам і має структуру, схожу на інші фонди компанії з одним базовим активом. Про це повідомляє incrypted.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Grayscale Avalanche Trust доповнює портфель компанії фондів, що базуються на криптоактивах, включаючи трасти на базі токенів MKR і SUI. Як і інші фонди з одним активом, цей траст є закритим, і кошти не можна вилучити безпосередньо.

"Запуск цього фонду підкреслює постійну прихильність Grayscale наданню інвесторам інноваційних можливостей для доступу до захопливих розробок у криптоекосистемі. Завдяки своїм ключовим стратегічним партнерствам і унікальній структурі Avalanche відіграє ключову роль у просуванні токенізації RWA", — заявила керівник відділу продуктів і досліджень Grayscale Investments Райхане Шаріф-Аскарі.

Новий фонд вже доступний для акредитованих інвесторів і відкриває можливість інвестування в перспективну криптоекосистему, мінімізуючи ризики, властиві криптовалютному ринку.

Додамо, що після оголошення про запуск, курс AVAX зріс майже на 5% і торгується на рівні 24,68 доларів.

Курс AVAX/USDT на біржі Binance. Джерело: TradingView

Джерело фото: ua.depositphotos.com