SWEET.TV представляє ексклюзивний допрем’єрний показ серіалу "З ким поведешся" від "1+1"

SWEET.TV представляє ексклюзивний допрем’єрний показ серіалу "З ким поведешся" від "1+1"
Епізоди серіалу "З ким поведешся" від "1+1" з’являтимуться на сервісі SWEET.TV за три дні до прем’єри на ТБ та будуть доступні безкоштовно в межах підписки. Перша серія відкриється на платформі 12 лютого

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV та телеканал "1+1" презентують ексклюзивну онлайн-прем’єру серіалу "З ким поведешся". Кожен епізод буде з’являтися на платформі сервісу за три дні до телепрем’єри та буде доступний у підписці без додаткових плат тільки на SWEET.TV.

"Для нас дуже важливо ексклюзивно давати абонентам якісний контент українського виробництва. Саме тому ми домовились з "1+1", щоб серіал "З ким поведешся" транслювався тільки на нашому сервісі ще до того, як вийде на самому телеканалі. Одне з наших завдань — давати українцям контент раніше, ніж його побачать інші, та я дуже радію, що нам це вдалося завдяки співробітництву з телеканалом", — зазначив директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Подібна співпраця між телеканалом та онлайн-кінотеатром SWEET.TV відбувається вперше. Проєкти, коли прем’єра спочатку з’являється в бібліотеці стрімінгових сервісів, а вже потім — в ефірі телеканалу, є новим трендом для української індустрії.

Головні ролі виконували акторка "Жіночого Кварталу" Ольга Жуковцова та зірка "Великих Вуйок" Лілія Ребрик. Також у серіалі знімалися Наталка Денисенко, Андрій Федінчик, Інна Приходько та інші улюблені актори.

Сюжет розповідає історію інтелігентної жінки Марини. Їй 35 років, в неї є затишна квартира та чоловік-банкір, заради якого вона відмовилась від друзів та кар'єри. Та одного дня він зізнається, що він знайшов молоду коханку та хоче розлучитись.

Марина в шоці, сідає за кермо та збиває дівчину на скутері. Поліцейські радять залагодити конфлікт мирним шляхом.

Так в розкішній квартирі Марини з’являється повна її протилежність — провінціалка Галина з донькою. Вони зовсім різні та разом потрапляють у вир неймовірних пригод. Але чи зможуть вони жити під одним дахом?

Перший епізод серіалу "З ким поведешся" з’явивиться на SWEET.TV 12 лютого.

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer та інших з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон). 

Інтерфейс додатку SWEET.TV — один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною  навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

дивитися телеканали фільми онлайн