ОЛТЕКС достроково виконав держзамовлення Міноборони

У першому кварталі ТОВ "ОЛТЕКС" достроково постачив для потреб Міністерства оборони України за найнижчою ціною: 50 000 пар шкарпеток літніх трекінгових, 8 000 штук курток костюму утеплювача, 5 000 штук курток вітровологозахисних зимових і 4 000 штук штанів вітровологозахисних зимових. Разом це 67 000 одиниць форми та предметів обмундирування
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

30 березня ТОВ "ОЛТЕКС" звітував про дострокове виконання у першому кварталі 2017 р. держзамовлення Міністерства оборони України на виготовлення та постачання форми та предметів обмундирування. Роботи здійснювались відповідно до умов договорів, укладених наприкінці 2016 році на підставі пропозиції найнижчої ціни на лоти у електронній системі публічних закупівель ProZorro.

"Відповідно до статті 36 Закон України "Про здійснення державних закупівель", термін виконання умов договору укладених наприкінці 2016 року було продовжено до кінця першого кварталу 2017 року. Цього часу було достатньо, щоб виконати весь обсяг робіт. Більш того, завдяки професійній і швидкій роботі швачок на підприємствах компанії у Київський та Чернігівській областях ми достроково передали до Об'єднаних центрів забезпечення комплекти форми та обмундирування", — зазначив директор ТОВ "ОЛТЕКС", Аркадій Стужук.

"ОЛТЕКС" єдині, хто постачав для Міністерства оборони України куртки костюму утеплювача з оригінального флісу виробництва відомої торгової марки POLARTEC. Її популярність у всьому світі пов"язана з розробкою принципово нових тканин, які мають спеціальні системи обігріву та кондиціонування. У зимовий період та на початку весни українські військові у зоні проведення АТО високо оцінили властивості одягу з флісу POLARTEC, його легкість і разом з тим теплоту, гігроскопічність і водонепроникність. "Для нашої армії це такий значний прорив у індивідуальному речовому забезпеченні бійців. І що головне, фліска вийшла тепла, і досить якісна", — написав у своєму Facebook матрос ДШР 501-го батальйону морської піхоти військовослужбовець Тарас Чмут.

"У запропонованих Головним управлінням розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ технічних умовах на виготовлення курток костюму утеплювача немає чіткої вимоги до виробника тканини. Для себе ми вирішили, що це має бути краща з можливих пропозицій на ринку. Краща за функціональними властивостями (повітропроникність, теплозахист, стійкість до стирання, опір стисканню, пружність) і показниками товщини полотна. Безумовним переможцем за цими показниками є тканина торгової марки POLARTEC", — впевнений Аркадій Стужук.

За умовами підписаних договорів ТОВ "ОЛТЕКС" виготовило для потреб Міністерства оборони України 40 000 курток костюму утеплювача, що складає понад 40% від загального обсягу замовлення.

Додатково, від співробітників компанії і працівників підприємств, через волонтерські організації військовослужбовцям будо передано майже півтисячі флісових кофт у якості благодійної допомоги.

Інформаційна довідка

ТОВ "ОЛТЕКС" є однією з провідних українських компаній з виробництва одягу. Ми працюємо на вітчизняному та міжнародному ринку легкої промисловості з 1995 року. За понад 20 років роботи компанія зарекомендувала себе надійним партнером, який сумлінно виконує свої зобов"язання і власним досвідом створює позитивний імідж вітчизняному бізнесу в країнах Західної Європи.