В Сумській області загарбники обстріляли чотири громади

В Сумській області загарбники обстріляли чотири громади

Російські загарбники обстріляли чотири громади в Сумській області, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко вранці у вівторок. На щастя, жертв немає.

"Зафіксовано близько 100 прильотів із мінометів, САУ, РСЗВ. Російські терористи обстріляли чотири територіальні громади: Глухівську, Середино-Будську, Хотінську та Зноб-Новгородську", - написав Тимошенко в телеграм-каналі.

Унаслідок обстрілу пошкоджено будівлю закладу культурну та приватний будинок. У селі Кіндратівка Хотінської громади також пошкоджено приватні будинки і будівлі. На півночі області через обстріли пошкоджено лінію електропередач.

Нагадаємо, увечері 21 листопада російські окупанти обстріляли прикордонне село в Сумській області. Відомо щонайменше про п’ять осель, які значно постраждали. Там вибиті вікна із рамами, частково зруйновані стіни та дахи. Також пошкоджений газопровід. Люди не постраждали.

Також армія країни-агресора РФ 21 листопада завдала ракетного удару по селах  Запорізької області. Вибухами зруйновані та пошкоджені житлові будинки.