НБУ курс:

USD

41,20

+0,01

EUR

45,22

--0,21

Готівковий курс:

USD

41,49

41,43

EUR

45,80

45,65

Вітчизняні менеджери тепер зможуть опанувати "досконалість керівника": бізнес-бестселер вийшов українською мовою

Вітчизняні менеджери тепер зможуть опанувати "досконалість керівника": бізнес-бестселер вийшов українською мовою

Світовий бестселер про особливості мислення успішних топменеджерів "CEO Excellence" в Україні отримав назву "Досконалість керівника". 

Його паперову та електронну версії вже можна придбати на сайті Folio, розповів підприємець та волонтер Юрій Голик.

"Досконалість керівника" є першою книгою зі списку Forbes за 2022 рік, яка потрапить в українські книгарні завдяки його ініціативі.  

"Досконалість керівника" – збірка практичних порад та рекомендацій, які базуються на досвіді понад 8 000 СЕО та 67 розгорнутих інтерв’ю топменеджерів зі всього світу. Завдяки масштабній аналітичній роботі авторам Керолін Дьюар, Скотту Келлеру та Вікраму Малготрі вдалось знайти спільні особливості у світогляді ефективних СЕО, які вони назвали "шістьма способами мислення, які відрізняють найкращих лідерів від решти". 

"Це перша книга топу Forbes-2022, яку ми видали в Україні. Впевнений, що і у нас вона також стане бестселером. Взагалі з асортиментом бізнес-літератури наш книжковий ринок трохи "провисає". Але ми заповнюємо цю нішу. Переконаний, що українці мають отримати доступ до світового досвіду і літературного спадку рідною мовою. Це важливо для нашої інтеграції в глобальний культурний і бізнес-контекст", – підкреслив Юрій Голик. 

Загалом в Україні вийдуть друком шість книг, які бізнес-видання обрало найкращими. "Butler to the World" Олівера Булло видадуть в листопаді. Інші книги виходитимуть кожного місяця. Це вже перекладені "Power Failure" Вільяма Д. Коена та "The Power Law" Себастіана Маллабі. За ними у продаж потраплять "When McKinsey Comes to Town" Уолта Богдановича та Майкла Форсайта і "Money Men" Дена МакКрама.