Google Pay в Україні стане Google Гаманцем

Google Pay в Україні стане Google Гаманцем

Застосунок Google Pay стає в Україні Google Гаманцем (Google Wallet) та підтримуватиме нові цифрові елементи.

Про це повідомляє компанія  Google.

Зазначається, що новий додаток буде доступний в Україні на Android і Wear OS.

Google Гаманець стандартизує спосіб збереження та доступу до основних елементів, таких як платіжні картки, квитки на проїзд та події, посадкові талони та картки лояльності. 

"Конфіденційність і безпека є наріжним каменем Google Гаманця, і ми надаємо вам можливість детального налаштування, щоб створити досвід конфіденційності, який підходить саме вам", - йдеться у повідомленні компанії.

Особисті документи не будуть передаватись без дозволу навіть у Google, а якщо телефон буде загублено або викрадено, користувач зможе знайти, заблокувати або стерти з нього дані за допомогою функції «Знайти пристрій».

Протягом наступних двох днів Google Гаманець стане доступний для всіх користувачів. Користувачі з увімкненими автоматичними оновленнями побачать, що їхній додаток Google Pay автоматично оновився до Google Гаманця.

Користувачам, які не мають автоматичного налаштування оновлень, треба буде вручну оновити додаток з Google Play. 

Нові користувачі можуть завантажити додаток Google Гаманець на Google Play.

Зазначимо, хоча з липня Google запроваджує платну передплату на Google Workspace, Міністерство цифрової трансформації домовилося про особливі умови для українського малого та середнього бізнесу.