Електронний дует ARTBAT запустив свій лейбл та закриє сезон на даху КВЦ "Парковий"

Електронний дует ARTBAT запустив свій лейбл та закриє сезон на даху КВЦ "Парковий"

Український електронний дует ARTBAT, що має 19 млн переглядів на YouTube, закриє літній сезон на оглядовому майданчику КВЦ "Парковий" у Києві, перетворивши її на великий танцпол. Разом із хедлайнерами виступить датський гурт WhoMadeWho

17 вересня у Києві на оглядовому майданчику КВЦ "Парковий" український електронний дует ARTBAT закриє сезон, перетворивши локацію на один великий танцпол.

Разом із хедлайнерами цього вечора виступатимуть WhoMadeWho.

Чим відомий електронний дует ARTBAT

Artbat – це колаборація між двома київськими діджеями та продюсерами Артуром та Батишем.

Вони об'єдналися у 2016 році та за цей час заробили хорошу репутацію у світі. У 2019 році дует назвали проривом року на DJ Awards — одній із найпрестижніших премій у світі електронної музики.

А відео їх виступу на вершині гори Шугар Лоаф у Бразилії зібрало понад 19 млн переглядів на YouTube та вважається одним із найуспішніших виступів у серії вечірок Cercle.

Артисти є постійними учасниками великих електронних фестивалів світу – Tomorrowland, Awakenings, Strakwerk, EXIT, Afterlife, Ultra та інших.

Підсилюючи міжнародний статус, Artbat запустили свій електронний музичний лейбл UPPERGROUND.

Це сталося 27 серпня через шість років після виходу дебютного синглу Artbat "Mandrake". Першим релізом став сингл "Flame".

Виступ Artbat на вершині гори Шугар Лоаф у Бразилії

У КВЦ "Парковий" музиканти виступатимуть із гуртом з Копенгагену WhoMadeWho.

WhoMadeWho були першим гуртом з Данії, який виступив на фестивалі Burning Man у пустелі Невада, - вони відіграли діджей-сет на найпопулярнішому арт-карі події Mayan Warrior. У Єгипті гурт відіграв ексклюзивний лайв-сет для CERCLE біля храму Абу Сімбел.

17 вересня WhoMadeWho та ARTBAT зіграють новий спільний сингл.

Організаторами події стало Atlas Agency за підтримки фестивалю Atlas Weekend та промогрупи SVET.

Коли: 17 вересня о 18.00.

Локація: Київ, оглядовий майданчик КВЦ "Парковий.