"Укрзалізниця" відновлює аукціони з розподілу зерновозів у ProZorro

"Укрзалізниця" відновлює аукціони з розподілу зерновозів у ProZorro

Держкомпанія "Укрзалізниця" вирішила почати проводити торги з розподілу вагонів-зерновозів власного парку на майданчику "Prozorro.Продажі". Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи компанії Валерій Ткачов.

Перші після повномасштабного вторгнення РФ аукціон відбудеться 20 червня. УЗ виставить на торги рухомий склад під навантаження в період із 1 по 5 липня.

Попередньо відомо, що "Укрзалізниця" запропонує щодобове навантаження 100 зерновозів, зокрема:

  • один лот – 50 вагонів;
  • два лоти - 20 зерновозів;
  • один лот – 10 вагонів.

Занурювати зерно можна лише на станціях УЗ. При цьому важливо врахувати, що на станції Конотопської дирекції Південно-Західної залізниці та станції Донецької залізниці навантаження не проводять.

"Запрошуємо аграріїв брати активну участь у торгах та забезпечити гарантоване подання зерновозів АТ "Укрзалізниця" під навантаження", - додав Ткачов.

Раніше повідомлялося, що представники "Укрзалізниці" та найбільшого польського перевізника PKP Cargo обговорюють можливість використання нестандартних варіантів для транспортування зерна. Ідеться про використання для перевезень зернових не традиційних вагонів-зерновозів, а іншого рухомого складу.

Джерело фото: ua.depositphotos.com