Батьки зможуть платити дітям за виконання завдань: Приват24 запустив сервіс "Зробив - заробив"

Батьки зможуть платити дітям за виконання завдань: Приват24 запустив сервіс "Зробив - заробив"
Гроші дітям переводитимуть автоматично

ПриватБанк запустив у своєму онлайн-банкінгу "Приват24" сервіс заохочення відповідальності дітей "Зробив - заробив". Через нього батьки зможуть платити своїм дітям за виконання різних доручень та завдань.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

"Зробив - заробив" вже є в оновленій версії програми "Приват24". Щоб скористатися сервісом, спочатку потрібно оформити дитині картку "Юніора". Після цього один із батьків у своєму Приват24 зможе вибрати із запропонованого списку або придумати своє завдання для дитини. Там же можна визначити термін та вказати ціну за виконання.

Дитина бачитиме у своєму Приват24 завдання, які поставили батьки. Після виконання він вкаже це у додатку і навіть може прикріпити фото як доказ.

Батькам залишиться лише прийняти виконане доручення або завдання, гроші автоматично переведуть на карту дитини.

Сервіс "Зробив – заробив". Фото: прес-служба ПриватБанку

Раніше Приватбанк запустив нові онлайн-сервіси для бізнесу. Зокрема, з січня 2022 року підприємці та юридичні особи зможуть онлайн у веб версії перевірити заборгованість із податків; а в мобільному додатку підписати та надсилати будь-які звіти до податкової та статистики, а також — створювати та надсилати декларації для ФОП 3-ї групи.

Крім того, ПриватБанк запустив сервіс Інвойсінг - він дозволяє швидко виставляти та оплачувати рахунки-фактури через веб- та мобільний банк "Приват24 для бізнесу".